yanlışın var broom gayette oynanıyorMining yaparken oyun oynamayı unut bi kere knkm. Ayrıca bir tanesi mininge yetmez hiç kazanırsın yani.
elektiriği karşılasa ayda 300 500 bıraksa benim için yeterlidir mümkün mü böyle bişey?oynarsın oynarsın da 1 tanesi seni kurtarmaz kardeşim 4 5 tane olcak ki hızlıca ekran kartı masrafın cıksın
Aynı anda ikisini yapmayı aklından bile geçirme derimArkadaşlar 12GB RTX 3060 o.c olan ile mining yapılır mı kazma hızı kaç olur günde ne kadar kazanabilirim. Ve mining yaparken oyun oynasam valorant gibi düşük sistemli miningin kazma hızını düşürür mü bilen birileri yardım edebilir mi ?
Mining performansa etki etmezben oynanamaz diye düşünmüştüm knk oynaıyorsa bilmiyorum o zaman ama 1 tane yetmez ve kartın kısa sürede ömrü biteceğinden oyun performansı da aşırı düşer bence
cumartesi sistem almaya gidiyoruz rtx 3060 tek ekran kartı testiyle ayda 800-1000tl arası para bırakıyor o da elektrik faturasını çıkarır ancaGiriyorsan 5ten fazla olacak ekran kartı e birde bu ekran kartlarının türkiye fiyatlarını düşünürsen evi arabayı satıp girmeyi deneyebilirisn
yani valoranta girsem kazma hızı çok düşer mi bide oyunda kasma yapar mı reis cumartesi günü alıcaz sistemiMining performansa etki etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?