benimki teknik o yzden stajı biz yazları yapıyoruz suan bni stajım bitti daha yok yaniBen takdir almıştım xd Ama en büyük avantaj Staj staj çok etkiliyordu ve soruları veren hoca bize 100 tane felan veriyordu 10 20 tanesini soruyordu çalışın diyordu olay bu en azından benim okulda öyleydi.
hyr genel olarak söylüyorum 12 .sınıfta en kotu ortalama 80 yapılıyor diye duydum yatsan bile son sene diye şişiriolarmışHer okulda yaptıklarını sanmıyorum.Ama benim okulumda bazı hocalar veriyordu.Mesela 50 tane soru veriyorum diyor bunlardan 20 tanesi çıkacak biz hepsini ezberlerdik.Direk soruları vereceğini sanmıyorum.
Bazı hocalar geçsinde kurtulayım diye şişiriyor öyle şeyler var evet hocalar yumusak başlıydı bizim okulda diğer yerlerdede yapıyorlardır herhalhyr genel olarak söylüyorum 12 .sınıfta en kotu ortalama 80 yapılıyor diye duydum yatsan bile son sene diye şişiriolarmış
Kardeşim geçmek birşey değil ben diyorumki duyduguma göre 12.sınıfta ortalamalar en düşük 70 yapılyor cocuk yatsa bile herkes öyle diyor yaniBazı hocalar geçsinde kurtulayım diye şişiriyor öyle şeyler var evet hocalar yumusak başlıydı bizim okulda diğer yerlerdede yapıyorlardır herhal
Doğrudur. Sınıfta kalan görmedim 12 deKardeşim geçmek birşey değil ben diyorumki duyduguma göre 12.sınıfta ortalamalar en düşük 70 yapılyor cocuk yatsa bile herkes öyle diyor yani
Katılıyorum.Her okulda yaptıklarını sanmıyorum.Ama benim okulumda bazı hocalar veriyordu.Mesela 50 tane soru veriyorum diyor bunlardan 20 tanesi çıkacak biz hepsini ezberlerdik.Direk soruları vereceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?