İyi bir bütçesi var cloud çok alt seviye kalırcloud mining ile pasif gelir elde edebilirsin aslında ne kadar karlı olur senin için bilemem. site ismi vermek yasak sanırım araştırıp bulabilirsin
Mining yapıcam diyor fps in olayı nedirmsi rx 590 bir sistem öneririm fps bir sistem olur.
fiyat performans kısaltmasıMining yapıcam diyor fps in olayı nedir
Benimde aklım oyundaki fps e gitti dedim ne alakafiyat performans kısaltması
aslında haklısınız açık yazmam gerekiyoduBenimde aklım oyundaki fps e gitti dedim ne alaka
birisi sıfır kutulu 105bin e 11 adet 3060 satıyor ne kadar mantıklı bilemedim3090 gibi güçlü bir kart alamıcan için amd'nin ekran kartlarına bak
bu kadar bürçe çok iyi bitcoin uret120.000TL bütçem var toplam buna sıfırdan sıfır parçalar alcam kendim birleştircem kendim birleştirmeyi biliyorum sadece almam gerekli bilmiyorum lütfen yazacaklar bana bütün parçaları bi metinde yazıp önerir ise sevinirim yardım etmek istiyen özelden de yazabilir.
şuan da millet o zaman niye eth vs. kazımı yapıyorbu kadar bürçe çok iyi bitcoin uret
Fiyat gereksiz uygun defolu olmasın ?birisi sıfır kutulu 105bin e 11 adet 3060 satıyor ne kadar mantıklı bilemedim
bilmiyorum sıfır sattığını söyledi alıp almamaya karar vermedim dahaFiyat gereksiz uygun defolu olmasın ?
Kartların 3 ayda bir bakımını yaptırırsanız bir sorun çıkmayacaktırEn büyük tavsiyem konuşulanların aksine mining kartları aşırı yormaz . O yüzden satıcısının tüm testlere izin verdiği 2. El ekran kartlarını tercih et . Kartları test et ve 2. El al bu sayede daha fazla kartın olur . Rigleri 8 er li olarak yap bunun sebebini bilmiyorum fakat ben sistemii uzmanına kurdurdum o 8 erli yapmamızı istemişti . Benim sistemimden elde ettiğim verileride aktarıyım aklında bulunsun . 4 sene önce arkadaşıma 1.000.000 yakın babasından miras kaldı ve 1 konteynır satın alıp içine 8 er li rigler halinde sistemi kurdurdum . Yanlış hatırlamıyorsam kartların tanesini 3k civara aldık rx580 olması lazım . Tabi şimdi 2 katı olmuştur . Sıfırmıydı 2. Elmiydi hatırlamıyorum . Baya büyük konteynırda 2 klima ve kartlar neredeyse sürekli çalışıyor ve aydan aya farkederek 45 -50 k civarı kazıyorlar . 4 senedir 5 6 kartta sorun yaşandı ama toplam kart sayısı yanında bu çok az o kadar olur . 120.000 yatırdığını düşünerek ortalamayı hesaplarsın . Eth kazıyor bu arada işin uzmanı değilim uzman birini bularak arkadaşıma yardımcı oldum sadece .o yüzden gördüklerimi anlatmak istedim . Aylık 5 k da bana düşüyor burdan
6 ayda bir yapsan bile yetiyorKartların 3 ayda bir bakımını yaptırırsanız bir sorun çıkmayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?