Ewet laptop yanına ekran alicamlaptopa ayrıca pc monitör mi almayı düşünüyorsun yani
Anladim tesekkurler amacim daha genis bir ekranda oynamak ozaman 120lik alsam fps düşüş olmaz ya monitörlerde cok pahalı şimdi alip faydasını görememekten korkuyorum ama düşüncelerin için saolAslında FPS in Ekran Büyüklüğüyle Pek fazla Alakası yok şöyle çözünürlüğün ne kadar artarsa fps o kadar düşer mesela şuan laptopta csyi 1280x720 de oynayıp 110 fps alıyor isen 1920x1080 bi monitörde fps tahmini 60-70 lere kadar düşer Hz fps yi etkilemez Hz demek saniyede ekrana kaç kare gelmesidir 60 hzde 110 fps alıyosan aynı çözünürlükte 144 hzdede aynı fpsyi alırsın. Yani Fps ile Çözünürlük Ters Orantılıdır.
Yüksek verim beklemez sen gayet iyiIncreases monitor resolution the fps will not decrease or it is very expensive on monitors now I am afraid that I will not be able to buy it and benefit, but thanks for your thoughts
Performans Düşüşüde Mantıken Oyun FPS ini EtkilerHayır, yalnızca çözünürlüğü artırırsanız performansı düşürür
Çoğu laptopta vga ya da hdmi çıkışı var. Pederin 15 yıllık laptopunda bile vga çıkışı var.Sorun Olmazda Nasıl Bağlamayı Düşünüyorum Ekranı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?