The story about good
Ultra Üye
kanka benim konum olan 45tl ye ışıklı klavye var beyaz onu tavsiye ederim. eğer alırsan güle güle kullan.Merhaba arkadaşlar bende şu anda
Logitech ultra flat keyboard ve everest mercury x8 var kulaklık steel series navi v2 st series navi mouse vardı emekli oldu
şimdi 120 TL'ye led keyboard ve mümkünse rgb mouse almayı düşünüyorum
Aklımda tigoes k9 var ancak mouse ye takıldım
Tigoes k9 50 tl desek 70 TL kalır 70 TL ye güzel bir mouse veya 120 ( fiyatı zorlayabilirim ) klavye mouse birlikte olan güzel bir set önerebilirmisiniz
Not : klavye ışıklandırması çok önemli teşekkürler (araştırmaya vaktim yok o nedenle yazıyorum)
saol bakacağımkanka benim konum olan 45tl ye ışıklı klavye var beyaz onu tavsiye ederim. eğer alırsan güle güle kullan.
https://memoryhackers.org/konular/oyuncu-ekipman-setleri-ucuza.53442/ bu benim konum benim konumdan bakabilirsin seç beğen ucuza al.saol bakacağım
dostum en yararlı cevap bu olmuş şimdilik almayacağım biraz daha para biriktirip gear best üzerinden 250 tl ye alacağım gear best güvenli zatenbn aliexpress'ten klavye mause seti aldım fiyatı gayet uygundu mekanik klavye vs ama şuan malum dolar arttığı için çok pahalı olmuş ama sen yinede bak
motospeedck888
dostum en yararlı cevap bu olmuş şimdilik almayacağım biraz daha para biriktirip gear best üzerinden 250 tl ye alacağım gear best güvenli zatençok teşekkür ederim
hem mekanik ! hem rgb ! hem de yanına v30 a benzer ( v30 deil)mouse yolluyor !!!
çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?