Merhaba arkadaşlar, bütçem 1200 TL civarı bir şey ve mouse almak istiyorum. Özellikle DPI yüksek olmasını istiyorum. Şu anda aklımda Logitech G502 Hero var, daha iyisi var diyorsanız linkiyle beraber atar mısınız?
Ucuz fiyat performans istiyorsan razer deathadder v2 mini kesinlikkkle öneririm. Hafif çok kullanışlı oyun performansı gayet iyi kullandığım bir mouse
mini dışında pro modelleri hakkında pek bilgim yok
steel series alabilirsin logitech kullanan biriyim 2 side mevcut coğu modelini kullandim steel dağa saglam corsairlerde fena değil bazı serileri aşırı küçük ve orta tekerlek cabuk arıza veriyor
Monster Pusat V11 10.000 DPI kullanıyorum tek eksik gordugum agırlık ekleme cıkarma yok ama söylediğin bütçeninde bayağı altında bir fiyatı var 3 kez garantiye yolladım direk sıfır yolladılar müşteri memnuniyet acısındanda iyi.
Wireless istiyorsan Pusat One shot Pro.
Normal olarak V5 var 24000 DPI diye biliyorum.
Kendim bizzat 2 yıldır Logitech G402 kullanıyorum, DPI ışık hızında kullanmıyorsan Max 4000 DPI var, fazla bile. Macro ihtiyacımı da dibine kadar karşılıyor ve inanılmaz memnunum. Ayrıca öyle gidip 1000 lira veya üzeri harcamana da gerek yok, türkiyemizin durumu malum. Şu an gördüğüm kadarıyla minimum fiyatı 680 civarı, dediğim gibi 2 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum.
Kendim bizzat 2 yıldır Logitech G402 kullanıyorum, DPI ışık hızında kullanmıyorsan Max 4000 DPI var, fazla bile. Macro ihtiyacımı da dibine kadar karşılıyor ve inanılmaz memnunum. Ayrıca öyle gidip 1000 lira veya üzeri harcamana da gerek yok, türkiyemizin durumu malum. Şu an gördüğüm kadarıyla minimum fiyatı 680 civarı, dediğim gibi 2 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum.
Yaklaşık 2 yıldır glorious model o wireless kullanıyorum ve çok memnunum. Hızlı çevirdiğinde pixel jump olmuyor BAMF sensor kullanıyor. Sağ el kullanıyorsan model D yi tercih edebilirsin.
g300s pahalı bir mouse olmasa da çok güzel bir mousedir. 5 tane tuş atama yeri bulunup dpi ini istediğin gibi ayarlayabilirsin. Rgb ışıklara sahip, ele güzel oturan ve makro atayabildiğin bir mouse. Çok güzel bir mouse.