Yani 2 el fln daha iyisi toplanmaz mıYani şu an ekran kartın olsun ramler ssd falan gayet güzel ama arttırabilirsen 5600 yapalım o işlemciyi cuk oturur bu sistem sana
2. el de nasıl şartlar altında kullanıldıklarını bilmediğimiz için tavsiye etmem alacak olan sensin ben senin paranın boşa gitmemesi için diyorum alacaksan alabilirsin ikinci elYani 2 el fln daha iyisi toplanmaz mı
Yani şu an ekran kartın olsun ramler ssd falan gayet güzel ama arttırabilirsen 5600 yapalım o işlemciyi cuk oturur bu sistem sana
Yani 2 el fln daha iyisi toplanmaz mı
eskisi kadar çok yapan yok ama donanım arşivi falan bile bayadır yapmıyor yapan da düzgün sistem yapmıyor.youtube yayıncı indirimlerini bekle bence bütce az çünkü
pc hocasını öneririm ama ben ondan almıştım en soneskisi kadar çok yapan yok ama donanım arşivi falan bile bayadır yapmıyor yapan da düzgün sistem yapmıyor.
Hangi sistemi almıştın?pc hocasını öneririm ama ben ondan almıştım en son
ikinci el toplanir cok daha iyisi, ancak guvenilir ekran karti saticisi bulman zor, muhtemelen miningde kullanilmis kartlar goreceksin tamamen. onun disinda ramler de hassas parcalar oldugu icin sifir almani oneririm.Yani 2 el fln daha iyisi toplanmaz mı
Dostum birak 3050'yi 3060la bile ray tracing kullanamazsin. Bu kartlarda ayar isim olarak konmus. Maksimum 10fps oynarsin Ray-Tracing ile. Saniyorum bahsettiğin laptop, laptop icin o fiyatlara daha iyisini bulabilecegini sanmam.Normalde 13-14 değil, 10-11k. Biri bana RTX 3050 Ryzen 5 5625U'lu bulmuştu, bu fiyata alabileceğim en iyi bilgisayar o mu öğrenmek istiyorum. Yoksa 12500'e GTX 1650 i5 10. nesil daha mı iyi? RTX istiyorum yani 13-14 bine GTX 1650 atmazsanız sevinirim, Ray Tracing kullanmak istiyorum.
hangi sistemi almıştın acaba aga birde fiyatı kaçtı şuan fiyatlar artmıştır bir de indirim bitmiştir gerçi ama.pc hocasını öneririm ama ben ondan almıştım en son
3060lı sistem almıştım özellikler imza bölümümde yazar zatenhangi sistemi almıştın acaba aga birde fiyatı kaçtı şuan fiyatlar artmıştır bir de indirim bitmiştir gerçi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?