Uzman Üye
Evet dediğin gibi ama işlemci ve anakart da önemli ekran kartını güzel besliyor mu bunu araştırarak oğrenebilirsin de uzun iş işin ehli vardır buralardaNeye dayanarak ilk sistemden başkasını öneriyorsunuz? RTX 2060, RX 570/580'den daha güçlü bir ekran kartı, internette bunun testleri de var.
Bildiğim için konuşuyorum zaten dostum, ilkinden başka sistem önerenlerin bilgisi yok çok bariz. Bahsettiğin konuya örnek olarakEvet dediğin gibi ama işlemci ve anakart da önemli ekran kartını güzel besliyor mu bunu araştırarak oğrenebilirsin de uzun iş işin ehli vardır buralarda
Soğutucu nasıl iyi mi yüksek gpu CPU oyunlar takilacağim forza rdr2 Cyberpunk 2077 gibi vs vsBildiğim için konuşuyorum zaten dostum, ilkinden başka sistem önerenlerin bilgisi yok çok bariz. Bahsettiğin konuya örnek olarakBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvideoya bakabilirsin.
2060 aşırı güçlü bir ekran kartı ve 5500'de aşırı zayıf bir işlemci değiller, birbirlerini tamamlarlar. Attığın sistemlerden başka seçenek yoksa birinci sistem en iyisi.
Stok soğutucusu galiba AMD'nin, 5500 için yeterli işini görür.Soğutucu nasıl iyi mi yüksek gpu CPU oyunlar takilacağim forza rdr2 Cyberpunk 2077 gibi vs vs
5 numara da rtx 2060 süper var onla kıyasla nasil olur ?Stok soğutucusu galiba AMD'nin, 5500 için yeterli işini görür.
R5 2600 işlemci var onda, R5 5500 daha iyi.5 numara da rtx 2060 süper var onla kıyasla nasil olur ?
Kral senide fazla yorduk kb monitörü satılmış nasıl bir monitör önerirsin bu sistemeR5 2600 işlemci var onda, R5 5500 daha iyi.
Yok sorun değil, hikayeli oyunlarda çok yüksek FPS değerleri alamasanda Rainbow, Valorant, CS gibi oyunlarda rahat rahat oynarsın.Kral senide fazla yorduk kb monitörü satılmış nasıl bir monitör önerirsin bu sisteme
Yok sorun değil, hikayeli oyunlarda çok yüksek FPS değerleri alamasanda Rainbow, Valorant, CS gibi oyunlarda rahat rahat oynarsın.
1080p IPS panel ve 144-165Hz kaliteli bir monitör bakabilirsin, bütçe ne kadar ki?
Bu kesinlikle ama işlemci zayıf biraz, darboğaz yaşayabilirsin. İleride işlemciyi 13400f yapabilirsen rahat edersin.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yappeki 1 numara mi bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?