- Konuyu başlatan
Uzman Üye
Windforce ekran kartını pek onermiyorlar ona ne diyosunBu kesinlikle ama işlemci zayıf biraz, darboğaz yaşayabilirsin. İleride işlemciyi 13400f yapabilirsen rahat edersin.
Windforce ekran kartını pek onermiyorlar ona ne diyosunBu kesinlikle ama işlemci zayıf biraz, darboğaz yaşayabilirsin. İleride işlemciyi 13400f yapabilirsen rahat edersin.
Neden önermiyorlar ki? Biraz daha sıcak çalışıyordur belki de performans farkı olmaz diğerlerinden, dinleme sen önermeyenleri.Windforce ekran kartını pek onermiyorlar ona ne diyosun
Evet ısındığını için öyle diyorlarNeden önermiyorlar ki? Biraz daha sıcak çalışıyordur belki de performans farkı olmaz diğerlerinden, dinleme sen önermeyenleri.
Salla çok sıkıntı değil sıcaklık.Evet ısındığını için öyle diyorlar
Sıvı soğutma gereklimidir bahsettim oyunlardaSalla çok sıkıntı değil sıcaklık.
Son attığın sistem içinse hayır, çok güçlü bir işlemci değil gene.Sıvı soğutma gereklimidir bahsettim oyunlarda
İkinci ilan silinmişte ilkinde 2070 ve 5600 var güzel sistem. İşlemci upgrade etmeyeceksen anakartta yeterli ama sonra işlemci değiştiririm diyorsan anakart değiştirmende iyi olur.
Testleride yaptırdım sadece kasa 14 e bırakıyor anakart biraz kötü değerler nasıl senceİkinci ilan silinmişte ilkinde 2070 ve 5600 var güzel sistem. İşlemci upgrade etmeyeceksen anakartta yeterli ama sonra işlemci değiştiririm diyorsan anakart değiştirmende iyi olur.
1TB M2, 720GB Sata 3 SSD'de varmış, alınabilir.
Diğerinde rtx 4060 i3 13100F h610m anakartİkinci ilan silinmişte ilkinde 2070 ve 5600 var güzel sistem. İşlemci upgrade etmeyeceksen anakartta yeterli ama sonra işlemci değiştiririm diyorsan anakart değiştirmende iyi olur.
İkinci ilan silinmişte ilkinde 2070 ve 5600 var güzel sistem. İşlemci upgrade etmeyeceksen anakartta yeterli ama sonra işlemci değiştiririm diyorsan anakart değiştirmende iyi olur.