i am better
Uzman Üye
Evet arkadaşlar, sayılı gün kaldı. Ne yapacaksınız o akşam?
Ben 21:00'dan sonra tüm elektronik haberleşmeden (televizyon telefon vb.) kopup, How I Met Your Mother izlemeye başlayacağım tekrar.
Ertesi gün de hiçbir habere vs bakmadan sadece pizza yiyerek dizi izlemeye devam edeceğim. Yatmadan da şöyle bi' göz ucuyla ekşisözlüğe girip çıkıcam. Sonra sefil hayatıma devam edicem kaldığım yerden.
o gün zaten ya bittiğmiz gün yada yeni bi başlangıç zamanı büyük ihtimal haberleri izlerim
yok knk yeni gelecek iyi demiyom şuan olanlardan hiçbiri bi bok yapamaz ama en azından şu başımızdaki yaptıklarını ve konuşmalarını gördükçe artık imreniyom bari başkası gelsinBittiğimiz gün gibi düşünme çok çok ömründeki 5 seneyi kötü geçirirsin
Emin olun hepsi aynı b.. laciverti biri gider biri gelir. Baki olan bir şey var o da Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti. (Allahım hariç, Kimsenin gücü yetmez onu yıkmaya değiştirmeye)
Aynı fikirdeyimyok knk yeni gelecek iyi demiyom şuan olanlardan hiçbiri bi bok yapamaz ama en azından şu başımızdaki yaptıklarını ve konuşmalarını gördükçe artık imreniyom bari başkası gelsin
evde oturucamEvet arkadaşlar, sayılı gün kaldı. Ne yapacaksınız o akşam?
Ben 21:00'dan sonra tüm elektronik haberleşmeden (televizyon telefon vb.) kopup, How I Met Your Mother izlemeye başlayacağım tekrar.
Ertesi gün de hiçbir habere vs bakmadan sadece pizza yiyerek dizi izlemeye devam edeceğim. Yatmadan da şöyle bi' göz ucuyla ekşisözlüğe girip çıkıcam. Sonra sefil hayatıma devam edicem kaldığım yerden.
Ben attack on titan 4.sezonu izleyeceğim yani aynı devam.Evet arkadaşlar, sayılı gün kaldı. Ne yapacaksınız o akşam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?