- Konuyu başlatan
-
ya işte rx 5700 xt frozen 7 soğutması 2 k oyunları gayet rahat açıyo 1 haftadır kafama takıldı ama sen öyle diyince forza horizon 4 hariç 165 fps alamam başka oyunda o yüzden 144 en mantıklısı galiba öyle cs go takıntılısı falanda değilimFark var ama senin nasıl bir ekran kartın varki 165 fps alacaksın 144 hz gayet yeterlidir.
Yok benim sistem süper diyorsan 240 hz bile alabilirsin.
Hocam 2k da monitör pek bulamadım amaReis bu 1k ekran kartımı biraz denemek istiyorum 2k oyunlardaşu zevki bizde tadalım be
Aynen o bakımdan diyorum bende 144 al geç daha üstüne gerek yok benim ekran kartımda rx 5600xt.ya işte rx 5700 xt frozen 7 soğutması 2 k oyunları gayet rahat açıyo 1 haftadır kafama takıldı ama sen öyle diyince forza horizon 4 hariç 165 fps alamam başka oyunda o yüzden 144 en mantıklısı galiba öyle cs go takıntılısı falanda değilim
değerBu hz değerleri arasında çok fark varmı pek anlamıyorum monitörden ama 200 tl fark var değermi sizce ?
Reis 144 hz 2 k ya karar verildi sanırım 2 k 165 hz yok
fazla fark yok 144 hz öneririmBu hz değerleri arasında çok fark varmı pek anlamıyorum monitörden ama 200 tl fark var değermi sizce ?
144 hz alacak olursan asus vg278q yü tavsiye ederim gaming monitörBu hz değerleri arasında çok fark varmı pek anlamıyorum monitörden ama 200 tl fark var değermi sizce ?
Asustan soğudum ya sağol144 hz alacak olursan asus vg278q yü tavsiye ederim gaming monitör
valla ben kullanıyorum çok memnunum 27" oyunlarda güzel zevk veriyorAsustan soğudum ya sağol
Asus candır benim fikrim tabikiAsustan soğudum ya sağol
Aslında çok da bir fark yok yani 21 fps daha fazla görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?