Üye
hocam overclocku ben yapmıyorum monitörü 165 hz olarak aldım fakat fabrika çıkışı 144 daha sonra 165 hz e overclock edilmiş.Şu overclock olayını nasıl yapıyorsun kanka, benim monitör de yemiyor 160hz
144te kullan. 165te kullanabilirsin ama monitörün ömrü kısalır.arkadaşlar valorant oynuyorum ve 165 hz den 144 e çekince dönüşlerde veya bir pencereyi sağ sola hareket ettirirken bulanıklık gidiyor. sanki 165 hz de motion blur varmış gibi.. 144 hz den 165 hz e overclocklanan bir monitör kaç hz de kullanılmalıdır?
50 mesaj sayısına ulaşman lazım ve 5 günlük bir forum hesabının olması lazım.Onaylı üye nasıl olurum biliyormusun
I think it's better to use 144 hzarkadaşlar valorant oynuyorum ve 165 hz den 144 e çekince dönüşlerde veya bir pencereyi sağ sola hareket ettirirken bulanıklık gidiyor. sanki 165 hz de motion blur varmış gibi.. 144 hz den 165 hz e overclocklanan bir monitör kaç hz de kullanılmalıdır?
Monitörünüz 165 Hz'a overclock edilebiliyorsa, bu tazeleme hızını kullanmanızda bir sakınca yoktur. Ancak, monitörünüzün maksimum tazeleme hızını kullanmadan önce, bilgisayarınızın ekran kartının da bu hızı destekleyip desteklemediğini kontrol etmeniz önemlidir. Aksi takdirde, ekran kartınızın tazeleme hızı ile monitörünüzün tazeleme hızı arasında senkronizasyon sorunları oluşabilir ve ekran yırtılmaları gibi sorunlar yaşanabilir.arkadaşlar valorant oynuyorum ve 165 hz den 144 e çekince dönüşlerde veya bir pencereyi sağ sola hareket ettirirken bulanıklık gidiyor. sanki 165 hz de motion blur varmış gibi.. 144 hz den 165 hz e overclocklanan bir monitör kaç hz de kullanılmalıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?