Uzman Üye
Öyle deme kanka, yıllardır oyun oynarım, 60hz vs 144hz/165hz farkının bu kadar büyük olduğunu bende yeni yeni anlıyorum. Özellikle overwatch ve diğer fps oyunlardaki akıcılığı görünce, ben nasıl 60hz ile idare ediyormuşum oldum. Gerçekten büyük avantaj sağlıyor, ayrıca gözü daha az yoruyor. Radeon freesync ve 1ms de ekleyince tadından yenilmiyor cidden.neredeyse hiç bir fark yok sırf gösteriş hava
kanka 144 hz ile 160 hz ile arasındaki farkı diyorum ?Öyle deme kanka, yıllardır oyun oynarım, 60hz vs 144hz/165hz farkının bu kadar büyük olduğunu bende yeni yeni anlıyorum. Özellikle overwatch ve diğer fps oyunlardaki akıcılığı görünce, ben nasıl 60hz ile idare ediyormuşum oldum. Gerçekten büyük avantaj sağlıyor, ayrıca gözü daha az yoruyor. Radeon freesync ve 1ms de ekleyince tadından yenilmiyor cidden.
Bro kafam gitti ya, haklısın. Ben 60'dan 165 e geçtim direk, o yüzden 144 ü deneme şansım olmadı, gereksiz yazmış oldum.kanka 144 hz ile 160 hz ile arasındaki farkı diyorum ?
fark var ama çok fazlada değil yani144 Hz ile 165 Hz arasında çok fark var mı? Kullananlar bilgi verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?