- Yasaklandı
-
Forumda böyle bir konu görmek güzel oldu
Uzun zamandır böyle yararlı ve insanlarmızın öğrenmesi gereken bir Bilgilendirme olmuş hocam ellerinize sağlık... OTTOMAN EMPIRE
güzelmiş knka eline saglk ilk kez boyle bi konu gordum hosuma gitti
böyle bir konu görmek güzel oldu beğendim
Rica ederim efendim ama kapı istanbulda izmirin ne alaka olduğunu anlamadım Hasan bey in mi kütüğü acaba izmirde ? özür dilerimbir izmirde yaşayan olarak böyle bi bilgilendirem yaptığın için teşekkürler görmemiştim gerçekten mutlu oldum
Hayır diyorum ki İzmirde yaşan biri olarak bunu böyle paylaştığın için teşekkür ederim dedim görmemiştim hiçRica ederim efendim ama kapı istanbulda izmirin ne alaka olduğunu anlamadım Hasan bey in mi kütüğü acaba izmirde ? özür dilerim
Dur madem izmirlisin bir daha ki sunumda izmirde olup biten savaşı 1. dünya savaşında ve öncesinde dönemin subaylarının komutanlarının hatıratlarından sana aktarayımHayır diyorum ki İzmirde yaşan biri olarak bunu böyle paylaştığın için teşekkür ederim dedim görmemiştim hiç
birçok şeyi biliyorum izmirli olarak ama bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek güzel menemen olayı olabilirDur madem izmirlisin bir daha ki sunumda izmirde olup biten savaşı 1. dünya savaşında ve öncesinde dönemin subaylarının komutanlarının hatıratlarından sana aktarayım
K.bakma kardeşim kanunlar sebebiyle o konuyu açıklamakta yasak lakin şöyle bir spoiler verebilirim sana menemen olayına bakan 2 farklı hakim mevcut 2 sinin dosyalarına bu gün bile ulaşabilirsin açıp 2 sinide okursun zaten olay çözülüyorbirçok şeyi biliyorum izmirli olarak ama bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek güzel menemen olayı olabilir
Anladım yinede teşekkürlerK.bakma kardeşim kanunlar sebebiyle o konuyu açıklamakta yasak lakin şöyle bir spoiler verebilirim sana menemen olayına bakan 2 farklı hakim mevcut 2 sinin dosyalarına bu gün bile ulaşabilirsin açıp 2 sinide okursun zaten olay çözülüyorhe tabi tek tek kişilerin hayat hikayelerini ve öz geçmişlerini istersen işte o kısım en sevdiğim zaten tat veren kısımlarda orası oluyor ama bu ülkede zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?