- Konuyu başlatan
-
Hocam yazdığından sonra 2 kulaklık arasında kaldım artık . Arasında kaldığım 2 kulaklığında inceleme videolarına baktım daha önceden ve 2si de olumlu fakat medusa daha ucuz.Kral gamepower'ı duymadın mı? gamepower ortalama ürünler üretiyor ortalama veya vasat arası. James donkey fiyat performanstır onu önerdim sana almanı tavsiye ederim.
O senin kararın hocam james donkey'i net cafede deneyimledim tok ses veriyordu diğer kulaklığı ise yine pendikte bir net cafede denemiştim kulağıma rahat oturuyordu kulağı acıtmıyordu rahattı, ses kalitesi iyiydi mikrafonu yeterli düzeydeydi oyun tarafında da ortalamaydı ikiside aynı performansı veriyordu sanırım ama bilmiyorum kankam senin karar vermen lazım.Ekli dosyayı görüntüle 45369
Hoca yazdığından sonra 2 kulaklık arasında kaldım artık . Arasında kaldığım 2 kulaklığında inceleme videolarına baktım daha önceden ve 2si de olumlu fakat medusa daha ucuz.
Medusa mı mantıklı james donkey mi?
öncelikle dilin çok ofansif hem yardım istiyorsun üstüne tehdit ediyorsun böyle olmazBütçemi belirttim. Sadece kulaklığın modelini değil, neden onu almam gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.(Sadece model yazanlar şikayet edilecektir)
2 kulaklıkta 7.1 ve çoğu kişi tarafından bende dahil kullanılan kulaklıklar. Ezbere ve boş bir yorum yapmışsın. James donkey'i kastetmiyorsan özür dilerim evet diğer markalar ledleri döşeyip 5.1 surround ile 300 liradan piyasaya sürüyorlar 10-15 yaşında tayfa etkilenip alıyor.öncelikle dilin çok ofansif hem yardım istiyorsun üstüne tehdit ediyorsun böyle olmaz
cevaba gelirsek
belirttiğin bütçede plastikten yapılma 3haftada kırılcak 2led ışık konmuş "oyuncu kulaklığı" diye ne idüğü belirsiz şeylere paranı kaptırma
düşük bütçede gamepower şuan en öne çıkan marka 180-300 tl aralığında 4-5modeli var 35lira farkla onları incele kafana yatanı al
Hocam böyle tehdit etmeyince yorum kasmak için arama motorundan oyuncu kulaklığı diye aratıp karşısına ilk gelen sonucu atan çok oluyor.(yani herkes sen gibi bilerek yorum yapmıyor)öncelikle dilin çok ofansif hem yardım istiyorsun üstüne tehdit ediyorsun böyle olmaz
cevaba gelirsek
belirttiğin bütçede plastikten yapılma 3haftada kırılcak 2led ışık konmuş "oyuncu kulaklığı" diye ne idüğü belirsiz şeylere paranı kaptırma
düşük bütçede gamepower şuan en öne çıkan marka 180-300 tl aralığında 4-5modeli var 35lira farkla onları incele kafana yatanı al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?