150-250 arası 7.1 surround kulaklık önerisi (açıklamayı okumadan yorum yapma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

Kral gamepower'ı duymadın mı? gamepower ortalama ürünler üretiyor ortalama veya vasat arası. James donkey fiyat performanstır onu önerdim sana almanı tavsiye ederim.
Hocam yazdığından sonra 2 kulaklık arasında kaldım artık . Arasında kaldığım 2 kulaklığında inceleme videolarına baktım daha önceden ve 2si de olumlu fakat medusa daha ucuz.
Medusa mı mantıklı james donkey mi?

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fiyat performans kulaklıgı kardeşim g230 önceki kulaklıgım

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
O senin kararın hocam james donkey'i net cafede deneyimledim tok ses veriyordu diğer kulaklığı ise yine pendikte bir net cafede denemiştim kulağıma rahat oturuyordu kulağı acıtmıyordu rahattı, ses kalitesi iyiydi mikrafonu yeterli düzeydeydi oyun tarafında da ortalamaydı ikiside aynı performansı veriyordu sanırım ama bilmiyorum kankam senin karar vermen lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Bütçemi belirttim. Sadece kulaklığın modelini değil, neden onu almam gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.(Sadece model yazanlar şikayet edilecektir)
öncelikle dilin çok ofansif hem yardım istiyorsun üstüne tehdit ediyorsun böyle olmaz
cevaba gelirsek
belirttiğin bütçede plastikten yapılma 3haftada kırılcak 2led ışık konmuş "oyuncu kulaklığı" diye ne idüğü belirsiz şeylere paranı kaptırma
düşük bütçede gamepower şuan en öne çıkan marka 180-300 tl aralığında 4-5modeli var 35lira farkla onları incele kafana yatanı al

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
2 kulaklıkta 7.1 ve çoğu kişi tarafından bende dahil kullanılan kulaklıklar. Ezbere ve boş bir yorum yapmışsın. James donkey'i kastetmiyorsan özür dilerim evet diğer markalar ledleri döşeyip 5.1 surround ile 300 liradan piyasaya sürüyorlar 10-15 yaşında tayfa etkilenip alıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hocam böyle tehdit etmeyince yorum kasmak için arama motorundan oyuncu kulaklığı diye aratıp karşısına ilk gelen sonucu atan çok oluyor.(yani herkes sen gibi bilerek yorum yapmıyor)
Bilen ve deneyimlemiş birilerinin yorum yapmasını istedim. Önerdiğin kulaklıklara gelirsek de gelen yorumlardan sonra senin de dediğin gibi Gamepower düşünüyorum. Yorumun için teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
rx5 bende var güzel tavsie ederım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
rampege miracle x3 plus kullanıyorum kanka tamda dedğin aralıkta ve gayet memnunum

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Rampage Styl Siyah oyun kulaklığı alabilirsin KNK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...