150 bandında sağlam klavye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Rk131 Bileklikli Mekanik Hisli Işıklı Gaming Oyun Klavyesi R-KL-RK131 kesinlikle bunu almanı öneririm

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Sharkon skiller g4 1-2 kullandım gayet memnumdum ama su döküldü bozuldu

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
vatanda bula bilirsin dostum orayı öneririm

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar klavye almayı düşünüyorumda 130-150 tlm var önerebileceğiniz güzel bi klavye var mı
game power marka tavsiye ederim ürünleri adha ekonomik diğer markalara göre
Post automatically merged:

arkadaşlar klavye almayı düşünüyorumda 130-150 tlm var önerebileceğiniz güzel bi klavye var mı
game power marka tavsiye ederim ürünleri adha ekonomik diğer markalara göre

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Aldığım klavye&mouse setini önerebilirim 120 tl şuan n11'de ve 2 gün içinde elime ulaştı. Aldığım set ile ilgili detaylı düşüncelerimi bir videoya yazmıştım aşağıya yapıştırıyorum.

Bahsettiğim setin videosu

Edit: Ürün elime 2 gün içinde ulaştı N11'in diğer sitelere göre farklı bir özelliği ise 10 tl ye yakın bir ücretle aynı gün içinde göndermeleri olduğunu farkettim. Dediğim gibi ürün elime 2 gün içinde geldi klavye gayet göründüğü gibi iyi ve kaliteli malzemelerden yapılmış mouse önceki kullandığıma göre malzeme kalitesi olarak baya elimi rahatlattı elime tam oturduğu için serçe parmak desteğinin bir önemi olmadığını farkettim önce ki rampage klavyemde makro tuşları üstte olduğu için sol tarafta ki makro tuşlarına alışmak zaman alıcak gibi duruyor. Aydınlatmaya gelicek olursak daha karanlık bir ortamda denemedim ama güneş ışığı olmasına rağmen aydınlatıyor bunun yanında eksi olarak düşüneceğiniz harf aydınlatması maalesef yok ama bir oyuncunun tüm harflerin yerlerini bilmesi ve bu durumu çok takmaması gerektiğini düşünüyorum(bence böyle daha hoş tamamen harflerin arasından kayan aydınlatma daha hoş duruyor tabii kendi düşüncem sizin için öyle olmayabilir). Driver yüklemek kolay ve ayarlaması da indirdikten 5 10 dakika sonra baya hakim oldum makro tuş ayarlamarına. Her ayar yaptıktan sonra apply'e tıklamayı unutmayın (mouse light ayarları içinde aynısı geçerli mesela nefes alma moduna alınca direk o moda geçmiyor apply butonuna basıp uygulamanız lazım). Mouse stickerleri göründüğünden daha iyi sert ve zeminle mouse arasını baya iyi koruyor yani mouse altı baya korunaklı oluyor. Mousenin scroll tuşunun 200.000 bin ve tıklama ömrünün de 20.000.000 milyon olduğunu gördüm bu aslında fiyat açısından iyi 300 tl lik mouse ve klavyelerde 50.000.000 milyon olduğu gerçeğiyle kıyaslanınca iyi bir rakam olduğu göze çarpıyor. Klavyeyi kullanmayınca sanırım ışıklar otomatik kendisini kısıyor güç tasarrufu gibi yada ben öyle denk gelmiş olabilirim bunu bir kez daha test edip tekrardan düzenlerim bu yorumu. Dpi ayarları gerçekten iyi max dpi a aldığım zaman sensivitiy i 100 e almış gibi olucak sandım ama baya rahat kullandım yani dpi ayarlarını güzel ayarlamışlar. Klavye biraz büyük(ve de ağır) bunun nedeni makro tuşlarının üste değil de sola yerleştirilmesinin etkisi olduğunu düşünüyorum. Klavyenin kablosu örgü değil bence bu bir sorun değil çünkü iki örgü kablo olunca çok karıştırıyordum ve klavyenin kablosuyla çok işim olmaması ve mousenin örgü kablosu olması durumu kurtarıyor. Ve driver kurulum sonrası bilgisayara Gaming mouse / Gaming Keyboard Driver isimleri adlandırılarak ekleniyor bu isimleri aratarak driveri açabilirsiniz taskmanager de klavyenin ve mousenin driveri sürekli açık kalıyor pek bir etkisi yok rama kapatmayı denemeyin kapatırsanız tekrar açabilirsiniz. Son olarak klavye tuşları biraz ağır basmak için çok az bir kuvvet daha uygulamanız lazım yüksek ihtimalle klavye yeni olduğundandır. Tüm gözlemim böyle 1 haftalık kullanıcı, oyun ve testler sonrası deneyimimi yorumu düzenleyerek size aktarırım.
Daha az göster

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
rampage kb-r66 usb gökkuşağı aydınlatmalı Q multimedia oyuncu klavye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...