dostum sana tavsiyem şu anda rtx kartlara yatırım yapmaman boş yere reklamdan çalıyorlar rx5700xt nitro alırsan hem cebine para girer hem de diğer ekipmanları yükseltirsin 15k nın hepsini de sisteme yatırman mantıksız olur düzgün bir oyuncu koltuğu klavye fare kulaklık alırsın yanında on numara bir sistemin olur işlemci ile ekran kartını amd seçtiğinde hiçbir sıkıntı da yaşamazsın üstelik ucuz bir şekilde daha iyi performans sağlarsın rtx sadece reklam dediğim ekran kartı 2070s ile kapışıyor üstelik kat kat daha ucuz bende var 3 fanlı 2080 i geçtiği nadir 1-2 oyun da olmuyor değil işlemciye önem ver o da ryzen olsun yeter@arda81133 kardeşim boş yapma youtube'da olduğunu ben de biliyorum gözümden kaçan vardır belki diye soruyorum
dostum zaten 25k bir bütçem var sadece 15k'sını sisteme ayırıyorum arkadaşa alıyorum özellike rtx istiyordostum sana tavsiyem şu anda rtx kartlara yatırım yapmaman boş yere reklamdan çalıyorlar rx5700xt nitro alırsan hem cebine para girer hem de diğer ekipmanları yükseltirsin 15k nın hepsini de sisteme yatırman mantıksız olur düzgün bir oyuncu koltuğu klavye fare kulaklık alırsın yanında on numara bir sistemin olur işlemci ile ekran kartını amd seçtiğinde hiçbir sıkıntı da yaşamazsın üstelik ucuz bir şekilde daha iyi performans sağlarsın rtx sadece reklam dediğim ekran kartı 2070s ile kapışıyor üstelik kat kat daha ucuz bende var 3 fanlı 2080 i geçtiği nadir 1-2 oyun da olmuyor değil işlemciye önem ver o da ryzen olsun yeter
o zaman çok daha iyi şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansındostum zaten 25k bir bütçem var sadece 15k'sını sisteme ayırıyorum arkadaşa alıyorum özellike rtx istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?