Çözüldü 165 Hz 1ms Monitör testte 5.6 ms gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,
Aldığım monitör Acer 165 Hz 1 ms olmasına rağmen ufotest ile denediğim de 165 Hz 5.6 ms olarak gözükmektedir acaba Visual response Boost nasıl açılmakta bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Saygılarımla.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar Monitörünüzün fiziksel tuşları ile menüsünü açıp aynı ss de gördüğünüz gibi etkinleştirmelisiniz Visual Response Boost Özelliğini

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar Monitörünüzün fiziksel tuşları ile menüsünü açıp aynı ss de gördüğünüz gibi etkinleştirmelisiniz Visual Response Boost Özelliğini

Merhaba,

Bu sizin monitörünüz mü VRG aktif hale getirdim lakin durum aynı yardımcı olabilir misiniz ?

Saygılarımla.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Extreme olarak getirdim ne yazık ki sonuç aynıdır bu konu ile alakalıda acere mesaj attım .

Saygılarımla.
Malesef bu da işe yaramadıysa marka ile iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır onlar sizi yönlendirecektir sorununuz çözüldüyse kitleyebilirim konunuzu

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka bazen ekran kartı driverları yeterli olmuyor monitörün tüm fonksiyonlarını kullanmaya monitörün driverlarını kurman lazım kutusunun içinden usp ya da cd çıkması lazım bi de kurup dene

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ufo test ile test gerçekleştirmeyin o sıkıntılı bir test şekli başka bir şey ile test etmenizi öneririm ve ayarları şu şekilde yapınız

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam monıtor ayarlarından sıstem uzerınden ve monıtorun tuslarından halledeceksın. bırde eger kullandıgın kablo hdmı ıse onda desteklemyor kalıtelı bı dp kablosu ısınızı gorur. 165 hz 1 ms kullanıyorum 0 skıntı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Hdmı 1.4 kablosundan dolayı olabilir mi hdmı 2.0 yada displayport alıp bu sorun ortadan kalkar mı ?

Saygılarımla.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Hdmı 1.4 kablosundan dolayı olabilir mi hdmı 2.0 yada displayport alıp bu sorun ortadan kalkar mı ?

Saygılarımla.
bu konu hakkında markaya danışmanız sizin için çok daha iyi olur yanlış bilgi vermek istemeyiz onlar size gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır İYİ FORUMLAR

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Teşekkür ediyorum bu konu hakkında mail olarak dönüş sağladılar teknik servise göndermem gerektiğini belirttiler hepinize çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...