bu konu hakkında markaya danışmanız sizin için çok daha iyi olur yanlış bilgi vermek istemeyiz onlar size gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır İYİ FORUMLARMerhaba,
Hdmı 1.4 kablosundan dolayı olabilir mi hdmı 2.0 yada displayport alıp bu sorun ortadan kalkar mı ?
Saygılarımla.
Merhabalar Monitörünüzün fiziksel tuşları ile menüsünü açıp aynı ss de gördüğünüz gibi etkinleştirmelisiniz Visual Response Boost Özelliğini
Hayır bu benim monitörüm değil fakat VRG Ayarını extreme yapıp tekrar dener misiniz ?Merhaba,
Bu sizin monitörünüz mü VRG aktif hale getirdim lakin durum aynı yardımcı olabilir misiniz ?
Saygılarımla.
Merhaba,Hayır bu benim monitörüm değil fakat VRG Ayarını extreme yapıp tekrar dener misiniz ?
Malesef bu da işe yaramadıysa marka ile iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır onlar sizi yönlendirecektir sorununuz çözüldüyse kitleyebilirim konunuzuMerhaba,
Extreme olarak getirdim ne yazık ki sonuç aynıdır bu konu ile alakalıda acere mesaj attım .
Saygılarımla.
Malesef bu da işe yaramadıysa marka ile iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır onlar sizi yönlendirecektir sorununuz çözüldüyse kitleyebilirim konunuzu
Ufo test ile test gerçekleştirmeyin o sıkıntılı bir test şekli başka bir şey ile test etmenizi öneririm ve ayarları şu şekilde yapınız
bu konu hakkında markaya danışmanız sizin için çok daha iyi olur yanlış bilgi vermek istemeyiz onlar size gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır İYİ FORUMLARMerhaba,
Hdmı 1.4 kablosundan dolayı olabilir mi hdmı 2.0 yada displayport alıp bu sorun ortadan kalkar mı ?
Saygılarımla.
Konunuzu kitliyorum o zamanMerhaba,
Teşekkür ediyorum bu konu hakkında mail olarak dönüş sağladılar teknik servise göndermem gerektiğini belirttiler hepinize çok teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?