kaç gb ram kulanıyon ?Öncelikle selamlar,
Kardeşimin doğum günü yaklaşıyor,
Bilgisayarı eski ve benim tamamen güncelleyebilecek bütçem yok malesef.
Sorum şu ki kenara ayıra bildiğim parayla 1650S alabiliyorum gönül isterdi ki dahha isiyini alayım ancak psu 350W
i7 2620m e sahip bir bilgisayar var 1050 ti sornsuz çalıştığını biliyorum ancak almışken daha güncel bi kart almak istiyorum.
Aşırı derecede darboğaz yapacağını zannetiyorum yine de sizlere danışmak istedimm herhangi bir sorun çıkarır diye
16 gb 1600mhzkaç gb ram kulanıyon ?
Dostlar pc yi ben kullanmıyorum 1650s seçmemin sebebi zaten 350W psu ile çalışabiliyor olması
başka herhangi bir ekran kartı yüksetmesi yapabilmem için ekstra masrafa girmemm gerekiyor ancak buna ayıracak bütçem yok
darboğaz konusunun kaçarı yok ancak onun dışında hata verir mi onu merak ediyorum
Post automatically merged:
16 gb 1600mhz
çok teşekkürler2620m laptop işlemcisi olması lazım. Ekran kartı değişemeyebiliyor. Yeni nesiller haricinde, ona da dikkat edin, boşu boşuna almış bulunmayın. Değiştiriliyorsa da darboğaz oynanışı etkileyecek şekilde olacaktır diye düşünüyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu siteden de kontrol edebilirsiniz.
Darboğaz yapar bence çünkü aynısı arkadaşımdada vardı 2080 ile i7 7700k taktı dar boğazdan RTX Olayını çok az bir şekilde kullanabildi önerim AMD İşlemcileri hem darboğaz yapası düşük ihtimal hemde fiyat performans dır kendisi Sonrada kolay bi soket yapısına sahip olduğu için ileriki zamanda işlemcini değiştirebilirsin Ama anakartını B450 Altı almamanı öneriyorum çünkü bunda düşükleri gelceğe destekli değildir.Öncelikle selamlar,
Kardeşimin doğum günü yaklaşıyor,
Bilgisayarı eski ve benim tamamen güncelleyebilecek bütçem yok malesef.
Sorum şu ki kenara ayıra bildiğim parayla 1650S alabiliyorum gönül isterdi ki dahha isiyini alayım ancak psu 350W
i7 2620m e sahip bir bilgisayar var 1050 ti sornsuz çalıştığını biliyorum ancak almışken daha güncel bi kart almak istiyorum.
Aşırı derecede darboğaz yapacağını zannetiyorum yine de sizlere danışmak istedimm herhangi bir sorun çıkarır diye
1650 almasın ya 1660 altı alma o bütçeye önemli olan şekil durması değil perfomansı 2 yıl sonra atarsın çöpe o ekran kartını önerim bro sana!bence 1650
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?