170 TL bütçem var bi gelin bakem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 170 tl bütçem mevcut csgo ve pubg için ses kasmalık bi kulaklık arıyorum kulaklık fiyatı 70 tl olursa iyi olur mouse alacağım birde

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Mouse hoşuma gitti ışıklı mışıklı :D

Normalde medusa 7.1 alacaktım 140 tl idi dolar uçtu oda uçtu şuanlık bütçem bu kadar.

Neyse kulaklık önerileriniz bekliyorum..

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mouse seçiminin Gamepower olması çok hoşuma gitti ama yine Gamepower'in Bane mousesini alırsan daha iyi olabilir çünkü kulaklık istiyorsun ses kasmak istiyorsun 7.1 geçiyor gönlünden paranın üstüne 30 daha koyabilirsen Gamepower Bane ve Gamepower Tinker'i alabilirsin ama sana kalmış

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum ben geçenlerde 50tlye sony almıştım fakat mikrofonsuz. Tavsiyem sonyden şaşma çok kaliteli ses veriyor

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Mouse seçiminin Gamepower olması çok hoşuma gitti ama yine Gamepower'in Bane mousesini alırsan daha iyi olabilir çünkü kulaklık istiyorsun ses kasmak istiyorsun 7.1 geçiyor gönlünden paranın üstüne 30 daha koyabilirsen Gamepower Bane ve Gamepower Tinker'i alabilirsin ama sana kalmış
imkanım olsa hepsini alacamda işte yok tinkeri ben pek sevemedim bane baş parmak koyacak yer yok baş parmağımın rahat etmesi lazm ben bilek kullanan oyuncuyum o yüzden mouse hep bile kullanıyorum kulaklık içinde pek büyük olmasına gerek yok ses kalitesini iyi vermesi yeterli ve kulağımın rahat olması elbette. Tinkeri biraz incelerim eğer hoşuma giderse alırım önerin için teşekkürler.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

Arkadaşlar Almak istediğim ürünler bunlar toplam 260 tl tutuyor sizce hangisini almalıyım ? mousem dandik piranha sgm x7

kulaklık samsung telefon kulaklığı yine iyi ses kasılıyor :D

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
70 tl ile orta veya üst seviye kulaklık imkansız dolar bu seviyedeyken.

edit düşük seviyede bir kulaklık ile de performans alamazsın maalesef.

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
2.el kulaklık vve mouse çok saçma garantisi vb yok adam mouseyi duvardan duvara atmıştır iz bile yoktur bana gelir patlar çekemem onları sıfırı her zaman daha iyidir.
Sen bide bana sor uğurda bilir o 120 tl lik kulaklığı 16 tl ye aldı hasarsız benim kulaklığımıda 20 tl ye aldım şu an 90 küsür ve bi aırzası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...