stell series hariç bi kulaklık bulamadım bu fiyatlarda sağlamlık olarakSteelseries Arctis serilerine bakabilirsin.
başka önerebileceğin varmı hocam bu fiyatlardao fiyat bandında parana değecek kulaklıkBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapArctis 3
teşekkürler hocam öneriniz içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum kendimde kullanıyorum daha yeni aldım gönül rahatlıyla önerebilirim bu zamana kadar aldığım en iyi kulaklık diyebilirim istediğin şekilde müzik oyun herşeyde mükemmel oluyor böyle bazı kulaklıklar sadece oyundaki ayakseslerine adanmıştır dip sesleri kısıktır ama bu kulaklık mükemmel hocam.
Merhaba arkadaşlar ped i kaliteli sesi gayet net veren sağlam kulaklık arıyorum düşünceleriniz :
- Frekans Aralığı: 20-40.000 Hz
- Hassasiyet: 103dB
- Empedans: 32Ω
- Sürücü Sayısı: 3
- Bağlantı: 3.5mm Gold
- Kablo: 1.5m Kevlar
- Ağırlık: 324g
- Fonksiyonlar
- Spor
- Müzik
- Oyun
- HiFi
ilk defa duydum bu kulaklığı bunuda bi araştıracam teşekkürlerXiaomi 1more Spearhead Vr Gaming H1005 Oyuncu Kulaklığı = 1800 lira
Fiyat performans bir cihaz
Ses kasmak istiyorsan 100 üzerinden 100 puan alırilk defa duydum bu kulaklığı bunuda bi araştıracam teşekkürler
teşekkür ederim kardeşim 3 seeçenek arasında kaldım bakalım bi yarın çıkınca halletcemSes kasmak istiyorsan 100 üzerinden 100 puan alır
Müzik dinlemek istiyorsan ki HI-FI Destekleyen bir kulaklık bu , Şimdiye kadar müzik dinlememişim ben dersin.
1800 Lira bandın da tam bir fiyat/performans kesinlikle incelemeni öneririm.
Benzer bir model videosu.
ona çok heveslenmiştim zamanında arkadaşımda var kulaklık pedı cok kötüymüş oyle dedibiraz daha eklersen hyperx clood 2 önerebilirim
tamam kardeşim onada bi bakayım önerin için sağolxhaomi kulaklıkları gayet başarılı
Cloud 2, Logitech PRO X.Merhaba arkadaşlar ped i kaliteli sesi gayet net veren sağlam kulaklık arıyorum düşünceleriniz :
güzel seçim kardeşim teşekkürlerCloud 2, Logitech PRO X.
rica ederim bir çok esporcu ve yayıncı da bunları kullandığı için önerdim bir göz atmalısın kesinlikle özellikle FPS oynuyorsan .güzel seçim kardeşim teşekkürler
1500-1800 arası arıyormuş !Cloud 2, Logitech PRO X.
sıfıra yakın ikinci el satanlar var knk temiz bulabilirsiniz, tabi size kalmış güzelce temizledikten sonra kullanılmayacak bir şey değil bence...1500-1800 arası arıyormuş !![]()