2-3 Kez Gmail Hesabımı Çaldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Windows 10 Kullanıyorum Windows Defender Çok İyi Bir Antivirüs Olmasına Rağmen Virüs Bulamıyor Crypter İşlemi Yapılmış Virüsleri Bulabilecek Bir Program Varmıdır Çünkü Tarama Yapıyorum Keylogger Rat V.b Çıkmıyor.?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eset indir baya iyi
Post automatically merged:

bu arada appdata yı temizlemeyi unutma

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Knk PC'nde bulunan RAT veya Keylogger kaynaklı olsa bence çalınmadık hesabın kalmazdı ;)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
anti virüsler keylogerı bulmaz kardeşim keyloger için özel programlar var you tube bak bulursun keyloger yemişsindir keyloher kaldırma yönetimi you tube da detaylı anlatımlar mevcuttur

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarına bak yayıncı olmayan uygulamaları kapat appdata ya gir orda yabancı olan uygulamaları sil local i de temizle

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Remove this protector altogether and do not use antiviruses, they only spoil PC performance

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Usta önemli bilgilerin yoksa format at derim antiviruslerin kendisi bı virus nerfeysey

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu forumda bi konuda PCde keylogger olup olmadığını nasıl anlarız diye bir konu vardı ordaki yöntemleri deniyip bi bak istersen var ise internetten keylogger kaldırmak için olan programlar var onlardan birini deneyebilirsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2 li dogrulama kulan telefonunu bagla biraz daha güvenli olur ama asla kırılmayan program yoktur unutma her siteye grilir.

Üye
7 HİZMET YILI
telefon numarandan lablırısn nasıl alıyolarkı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Keylogger yemişsin görev yöneticisinde bilmediğin programların üstüne sağ tıkla ve dosya konumu aç de,bilmediklerini sil.

Üye
5 HİZMET YILI
Bunun iyi bir sistem olduğunu anlıyorum ama Malware bit'i tavsiye ediyorum, yine de harika olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...