The story about good
Ultra Üye
Pek sayılmaz.. Bir iki laf ederdimde uğraşmak istemiyorum. Anlamayan anlamayacak.İşşizlik bu olsa gerek
Orası size kalmış.Gerek yok ya böyle aksiyona bayılır felan zehirlenmeden ölüp gideriz orjinali daha mantıklı
Ciddiyetsizlik değil bu ,görüşümüzü sunduk.Pek sayılmaz.. Bir iki laf ederdimde uğraşmak istemiyorum. Anlamayan anlamayacak.
Orası size kalmış.
Not: Ciddiyetsizliğiniz rahatsız edici.
Diğer arkadaşa sinirlendim arada kaynadın, pardon.Ciddiyetsizlik değil bu ,görüşümüzü sunduk.
Canın sağolsun hocam insanlık hali sen bir tanesinDiğer arkadaşa sinirlendim arada kaynadın, pardon.
I dont tried before, so if you did'nt tried gas mask for tear gas we can't know or for a while. Do you watched this video?Yes, even in a normal situation, a gas mask does not help, but here a bottle)) This is tough
110 TL ye var askeri tip, istersen bu parayı verebilirsin ama ben vermem.Bir Maskede Temin Edebilirsin
Ben teşekkür ederim bakarsın bir gün gaz bombasıyla içeri dalıyorlar bodruma kitleyip gaz maskesi yaparsın xD.Yararlı bir konu paylaşım için teşekkür ederimne olur ne olmaz nmdf
Ben teşekkür ederim.evet yararlı konu teşekkürler
aslında haklısın ha maske bulamsak bunu yaparızcorona virüsüne karşı D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?