Saol yani cidden bu sistemi gördüğüm iyi oldu pc toplayacağım zaman muhtemelen bu sistemi toplayacağımYanlış görmedin. Açamayacagı oyun yokdonanım arşivinin topladığı sistem bu sistemin yanında çöp kalır. Bütçesi olan için bence çok iyi. Tom Clancy’s The Division 2 250 TL değerinde oyun zaten.
Eyvallah yararım olduysa ne mutlu. inşallah en kısa sürede toplarsın.Saol yani cidden bu sistemi gördüğüm iyi oldu pc toplayacağım zaman muhtemelen bu sistemi toplayacağım
UmarımEyvallah yararım olduysa ne mutlu. inşallah en kısa sürede toplarsın.
Hadi oradan adam senden daha fazla şey biliyor topladığın sisteme iyi mi diyorsun? İçlerinde sadece ekran kartı iyi o kadar ram 2400 mhz çöp ana kart upgrade yapılamıyor çöp işlemciyi söylemiyorum zaten. 120 GB SSD günümüzde 1 oyun bile 80 90 GB kime yeter bu? HDD niye 500 GB? Çok rahat 1 TB alınır.Yanlış görmedin. Açamayacagı oyun yokdonanım arşivinin topladığı sistem bu sistemin yanında çöp kalır. Bütçesi olan için bence çok iyi. Tom Clancy’s The Division 2 250 TL değerinde oyun zaten.
İşlemcinin performansı sadece çekirdek değil. Pentiumlar ryzen ile neredeyse aynı ama ben gidip fazla para verecem derseniz buyrundostum 2 çekirdek işlemciy'le mario mu oynayacan
Bütçe performans 120gb sistem için eğer bir arşivi yoksa 500 GB çok rahat yeter. Anakart 2400 MHz Rami destekliyor. İşlemci ryzen 3 ile neredeyse aynı. 8 GB ram ise günümüz oyunlarına haydi haydi yeter.
Post automatically merged:
İşlemcinin performansı sadece çekirdek değil. Pentiumlar ryzen ile neredeyse aynı ama ben gidip fazla para verecem derseniz buyrun
Post automatically merged:
Yani 4 çekirdekli ama saat hızı düşük bir CPU alacağınıza 2 çekirdekli fakat saat hızı daha yüksek bir CPU tercih etmeniz daha iyi olur. İşlemci çekirdekten ibaret değil yani.
Aynen öyle dostum zaten bakmadan yazdıkları çok belli iş sayısı 4 yazıyor zaten orda düz mantık hepsi 4 çekirdek 2 çekirdekten iyi diyorlar.4 izlek 4 çekirdeğin görevini yapar zaten aygıt yöneticisine giderseniz 4 çekirdek gözekecektir
kişiye göre değişir.1tb bile yetmiyor 500gb ne 3000 tl için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?