2. El GTX 780 6GB buldum 330 TL'ye. Görüntü veriyormuş fakat Driver kurulurken siyah ekranda kalıyormuş. Sizce bu çözülebilir bir hata mı?
Ve ayrıca Pentium g4560 ile darboğaz Yapar mı?
Eğer bu kartı almamı önermiyorsanız aşağıdaki kartlardan hangisini almalıyım?
adı üstünde arızalı kardeşim bence paranı boşa harcamaya gerek yok ama illede almak istiyorsan internet üzerinden tamir eden yerler var tabi ekran kartının gücüne göre fiyat veriyorlar yani verdiğin para kadar bir para daha isteyecekler en iyisi sıfır al yada ikinci el temiz bulmaya çalış
Sürücü kurulduğunda siyah ekrana düşüyorsa ekran kartının GPU yongasında lehim bacaklarında sorun vardır. Tamir ettirmeye deneyebilirsin sana 180-250 TL gibi bir maliyeti olur ama kaç ay dayanır orasını bilemem RX 460 4GB Güncel bir kart alman daha iyi olacaktır GTX 780 6G Kesinlikle g4560'ye darboğaz yapacaktır.
AMD ve Nvidia Çıkartıan kartlara 4 ile 6 yıl kadar sürücü desteği vermektedir. Sap gibi ortada kalmak istemezsiniz.
Ayrıca
RX 460 2GB 3.5 Yıl kadar Sürücü desteği devam edecek
RX 460 4GB 3.5 Yıl kadar Sürücü desteği devam edecek
GT 1030 2GB 3.5 Yıl kadar Sürücü desteği devam edecek --- Darboğaz yapmayacaktır ama çokta performans bekleme 2. Seçenek daha mantıklı
R7 370 4GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
GTX 750ti 2GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
R9 270X 2GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
AMD HD 7870 O.C. 2GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
AMD HD 7950 3GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
RX 460 4G 1050 ti ye yakın bir performans verecektir.
Aliexpress üzerinden artık herhangi birşey alınabileneceğini zannetmiyorum malum devlet 22 Euro'luk vergi muafiyetini kaldırdı 5 euro luk bir ürün alırsanız kargo elinize ulaştığında ödeyeceğiniz mebla minimum 57 TL olacaktır.
Sürücü kurulduğunda siyah ekrana düşüyorsa ekran kartının GPU yongasında lehim bacaklarında sorun vardır. Tamir ettirmeye deneyebilirsin sana 180-250 TL gibi bir maliyeti olur ama kaç ay dayanır orasını bilemem RX 460 4GB Güncel bir kart alman daha iyi olacaktır GTX 780 6G Kesinlikle g4560'ye darboğaz yapacaktır.
AMD ve Nvidia Çıkartıan kartlara 4 ile 6 yıl kadar sürücü desteği vermektedir. Sap gibi ortada kalmak istemezsiniz.
Ayrıca
RX 460 2GB 3.5 Yıl kadar Sürücü desteği devam edecek
RX 460 4GB 3.5 Yıl kadar Sürücü desteği devam edecek
GT 1030 2GB 3.5 Yıl kadar Sürücü desteği devam edecek --- Darboğaz yapmayacaktır ama çokta performans bekleme 2. Seçenek daha mantıklı
R7 370 4GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
GTX 750ti 2GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
R9 270X 2GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
AMD HD 7870 O.C. 2GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
AMD HD 7950 3GB Sürücü Desteği neredeyse kesilmek üzere
RX 460 4G 1050 ti ye yakın bir performans verecektir.
Post automatically merged:
Aliexpress üzerinden artık herhangi birşey alınabileneceğini zannetmiyorum malum devlet 22 Euro'luk vergi muafiyetini kaldırdı 5 euro luk bir ürün alırsanız kargo elinize ulaştığında ödeyeceğiniz mebla minimum 57 TL olacaktır.
2016 Senesinden beri Sunucu Pc sinde mevcut kullanıyor R7 240 Düşük bütçelli bir kart
4 Sene kadar R7 265 Kullandım geçen seneye kadar driver kurunca siyah ekrana düşüyordu bu sene GTX 1660 ti aldım
Yazılıma gelince HD 6000 Serisi içinde güncelleme bitti Sırada HD 7000 - 8000 - R3 R5 R7 için geri sayım başladı