Üye
sahibinden gibi güvenilir siteden almanı öneririm ancak 2.el piyasasında ki pc iç donanımları özellikle ekran kartları mining için kullanılmış olma ihtimalini göz önünde bulundurmanı öneririm.Arkadaşlar ben yaz sonu sahibindenden 2. el gtx 970 veya rx470 almayı düşünüyorum . Sorun şu ki trabzonda yaşayan birisi olarak yakın civarlarda buna benzeyen ekran kartları yok o yüzden istanbuldan alıcam ve ekran kartını görmeden yani arzalı olabilme ihtimai nedir .
knk işte yaşımdan dolayı gidemem 1150 km yol varknk gidip görürsen bakarsın temizzse bi sıkıntısı yoksa alırsın
ozm adamdan fotolarını iste kullanırken vidyo atsın oyuna girsin fln oyle olabilirknk işte yaşımdan dolayı gidemem 1150 km yol var
knk bu tarz ekran kartlarında yapılmıyormining yapılmış olabilir kontrol etmek lazım hocam
knk benim pc çok eski yani 4 gb ram vardı 2 hafta önce 8 yaptım 2 çekirdekli işlemci var 4 yapıcam şimdi ekran kartı düşünüyorum sistemime gideri var bu ikisininBence gtx 970 gibi ekran kartlarını 2. el alma, çok eski kartlardır ve hatta uzaktan denemeden alıyorsun bu çok riskli, sana tavsiyem en azından garantili bir kart olsun bu kadar uzaktan alacaksan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?