16 Eki 2016 #1 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI Hiç uzatmadan direk adlarını ve ne işe yaradıklarını söyliyeceğim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu eklenti sayesinde her internet sitesindeki reklamları engelleyebilirsiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu eklenti sayesinde ise slither.io diep.io gibi tür oyunlarda script kodları ile hileyle oynayabilirsiniz(detaylı açıkalamaları googlea yazarak rahatca öğrenebilirsiniz )
Hiç uzatmadan direk adlarını ve ne işe yaradıklarını söyliyeceğim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu eklenti sayesinde her internet sitesindeki reklamları engelleyebilirsiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu eklenti sayesinde ise slither.io diep.io gibi tür oyunlarda script kodları ile hileyle oynayabilirsiniz(detaylı açıkalamaları googlea yazarak rahatca öğrenebilirsiniz )
16 Eki 2016 #2 oguzhan20007 O Üye Katılım 19 Eyl 2016 Mesajlar 29 Tepki puanı 0 Yaş 10 9 HİZMET YILI ama adblok bazı siteleri açmıyor orneğin bu site
16 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI oguzhan20007' Alıntı: ama adblok bazı siteleri açmıyor orneğin bu site Genişletmek için tıklayın ... hayır açıyor ama ben bu sitede devre dışı bırakıyorum yinede
oguzhan20007' Alıntı: ama adblok bazı siteleri açmıyor orneğin bu site Genişletmek için tıklayın ... hayır açıyor ama ben bu sitede devre dışı bırakıyorum yinede