elimde ki para suan yaklasik 13.000 turk lirasini geciyo. oraya gelip alip buraya mi getirmeliyim sence anlamadim mesajini kusura bakmabence dolar yükselmişken bilgisayarını al ileriki dönemlerde doların değer kaybedeceğini düşünüyorum uzun vadede
ne gibi bi dezavantaji olur ki bana ?türkiyeden dolarla pc alma
evet bi yonden de bu mantikli geliyo burda costumer services de baya ilgili oluyoBurada vergi daha fazla olduğu için zararlı çıkarsın. oradan almalısın
suan guncel 1 canada dolari 4,53 tlTürkiyede kaç TL kanada doları
aynen cevirdigim zaman 13.591,68 turk lirasi cikti. o da benim gaza getirdi yuksek bi miktar oluyodoları tl'ye çevir pc'yi al çok daha ucuz olur ve bu bilinen bir taktiktir
masaustu buraya getirirken sikinti yasarim o yuzden dusunmuyorum kafamda gaming laptop var ama kararlastirmis degilim halalaptop alma masaüstü topla direkt
Post automatically merged:
fhgh
fhgh
13bine güzel bi sistem toplarsın
cok arada kaldim ya kime sorsam bunu soyluyoBence türk lirasına çevirme oradan al burda vergiler daha fazla.
peki burdan bi masaustu toplasam 3000$a nasil bisey toplamaliyim. anlamiyorum adam akilli ben isin oynama kismindayim. tavsiyeler icin ayri bi konu mu acmam gerekiyo3000$ a kanadada çok daha iyi sistem dizersin burda
ne fark ettiriyo intel amd arasindaintel topla kardeşim amdye bulaşma
galiba burdan alacam tesekkur ederim cogu mesaj sayesinde kafamdaki bulaniklik gittiTürkiye de vergiler cok fazla olduğu icin burdan almanı tavsiye etmem ordan alırsan daha karlı olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?