- Konuyu başlatan
-
ve ben bunu americadan alsam bana daha uyguna denk gelecek. gercekten etkiliyo mu ya turkiyeyle buranin arasi bu kadaraynı 2 laptopu yurt dışı fiyatıyla türkiye fiyatını karşılaştırdım. rtx 2070 asus laptopu. amazonda 2800 canada dolarıyken burada 15k. yaklaşık %20 burası daha pahalı
peki burdan bi masaustu toplasam 3000$a nasil bisey toplamaliyim. anlamiyorum adam akilli ben isin oynama kismindayim. tavsiyeler icin ayri bi konu mu acmam gerekiyo
cok tesekkur ederim kardesim. kral hareket yaptiginBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapŞu sisteme bak yurt dışı fiyatını bilmiyorum parçaların kanadada vergi falan daha düşüktür ayrıca parçalarda aynı şekilde daha düşük olacağını düşünüyorum bu sisteme bakıp kafanda taslak oluşturabilirsin
daha gelişmiş ülkeden burada bişey alman için bu ülkenin kendi üretimi olan bişey ucuz olur. örneğin turizm ve beyaz eşya. fiyatları karşılaştırabilirsinve ben bunu americadan alsam bana daha uyguna denk gelecek. gercekten etkiliyo mu ya turkiyeyle buranin arasi bu kadar
kardeşim gelip alıp getirme mevzuları virüs açısından tehlikeli kendi bulunduğun yerde alırsan daha mantıklı değil mi sence ne yapacaksan çabuk yap diyorumelimde ki para suan yaklasik 13.000 turk lirasini geciyo. oraya gelip alip buraya mi getirmeliyim sence anlamadim mesajini kusura bakma
sadece onun icin degil aile ziyareti de var arada 3 ay turkiyede kalacam zaten boyle olunca da araya bilgisayari sikistirmak istedimkardeşim gelip alıp getirme mevzuları virüs açısından tehlikeli kendi bulunduğun yerde alırsan daha mantıklı değil mi sence ne yapacaksan çabuk yap diyorum
aynen haklisin ya hizli verilmis bu karar oldugu icin bu cogu seyi atlayarak karar vermistimdaha gelişmiş ülkeden burada bişey alman için bu ülkenin kendi üretimi olan bişey ucuz olur. örneğin turizm ve beyaz eşya. fiyatları karşılaştırabilirsin
turkiyeden alacagim icin laptop dusunuyodum ama kararsiz kaldim burdan alip toplayadabilirimKardesim laptop mu istiyorsun
karsilastirma isine giremedim daha kafamda da dusunmus oldugum bisey yok acicasi taze karar buKanada ucuz da oem parçalar ordan al
kardeşim sen bilirsin tabi ama oyun değil bu aile ziyaretini erteleyebilirsin dikkat et senin ve ailen için tehlikelisadece onun icin degil aile ziyareti de var arada 3 ay turkiyede kalacam zaten boyle olunca da araya bilgisayari sikistirmak istedim
Post automatically merged:
aynen haklisin ya hizli verilmis bu karar oldugu icin bu cogu seyi atlayarak karar vermistim
arkadasin birisi karsilastirdiginda %15 20 oynuyo fiyatlar arasinda demisti ama bilmiyorumparayı tl ye çevir buradan al bilgisayarı
eyvallah sagolasin ilgin icinkardeşim sen bilirsin tabi ama oyun değil bu aile ziyaretini erteleyebilirsin dikkat et senin ve ailen için tehlikeli
tesekkur ederimDell XPS 15 7590 - 15" FHD - Nvidia 1650 - i7-9750H - 32GB - 1TB SSD -WIN 10 Home
1800 USD Dolari ama Canada Dolarina cevirince 2600 Canada Dolari oluyor.tesekkur ederim
aynen kanka yaptim simdi hesaplamasinida icim sinmedi ya buna1800 USD Dolari ama Canada Dolarina cevirince 2600 Canada Dolari oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?