Süper Üye
1. sistemin anakartını yükseltebiliyorsan onu al yükseltemiyorsan 2 yi al aralarında cok fark yok 2 islemcide ekran kartını besleyebilir bir de r5 5500 ısınma sorunu var diye biliyorum
diğer sistemde Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci bunu seçsem sizce nasıl olur cayır cayır calışır mıintel her zaman tercihim fakat şuan amd attığın sistem daha iyi
12400f iyi calısıyor diye biliyorum pc alacagım zamana bakmıstım bunu alırsan daha rahat edersindiğer sistemde Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci bunu seçsem sizce nasıl olur cayır cayır calışır mı
veya AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci bunu mu takıyım arkadaşlar cok kararsızım yardım lütfen
üst düzey ekran kartındaki performansına bakabilirsin burada darbogaz yapmıyorsa hic yapmaz12400f iyi calısıyor diye biliyorum pc alacagım zamana bakmıstım bunu alırsan daha rahat edersin
diyorsun ki düşünme intel al geçüst düzey ekran kartındaki performansına bakabilirsin burada darbogaz yapmıyorsa hic yapmaz
evet ben olsam intel alırdımdiyorsun ki düşünme intel al geç
kanka ekran kartı idare eder demievet ben olsam intel alırdım
cok rahat kaldırır knk valoda apular bile 250 veriyor d ekran kartın dedigin oyunlar ıcın yeterınde guclukanka ekran kartı idare eder demiforza 5 gta 5 vbvb lol volo oyunlarda
bu arada 5600 kotu bir islemci degil aklında boyle bir sey bulunmasın 5500 icin soyledim ben intelden yanayım ama bana farketmez diyorsan 5600 alabilirsinkanka ekran kartı idare eder demiforza 5 gta 5 vbvb lol volo oyunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?