Anlatmak istediğim şey kolay para değil uzun sürse bile verdiğimiz emeğin karşılığını almak.Hocam insanlara çoğu kez yardımcı oldum her konuda yanlarında oldum ama sadece insanlara şunu anlatmayı beceremedim. Kolay para kazanılmaz, video izleyerek, referans kodu ile kayıt olarak, uygulamaya para yatırım her gün video izleyip katlayarak olacak bir iş değildir.
Sizin sermayeniz var mı ?
Yazılım biliyor musunuz?
Aklınızdaki plan ne ?
Ne kadar kazanmak istiyorsunuz?
Ne gibi becerileriniz var ?
Dil biliyor musunuz ?
Hocam suan en mantıklı olan oyun üzerinden ilerlemeniz tr ülkesinin para birimi yüksek olan yerlerde örneğin Hindistan, Rus rublesi gibi sitlerden hesap alıp kasıp tr olarak satmak. Zamanında ekmek çok yedim yada bir hile geliştirip satabilirsiniz ama yazalım bilmiyorsunuz. İkinci bir tavsiyem ise hile satan biri ile konuşup tr satışını gerçekleştirmeniz Pubg mobile sinki hilesini belki hatırlarsınız tr satışı bana aitti ama sermaye ve satışta kar oymanız sizin için iyi olacaktır. Bir sonraki tavsiyem ise bilindik oyunlarda hile satışı yapmanız örneğin pubg mobileda hileler bedava forumda cogu kişi bulabilir ama diğer hilesi zor bulanan oyunlarda hile satmak daha mantıklıdır. İyi forumlar dilerim.Anlatmak istediğim şey kolay para değil uzun sürse bile verdiğimiz emeğin karşılığını almak.
-Şu an herhangi bir Sermaye'miz bulunmuyor.
-Yazılım bilmiyoruz malesef
-Aklımızdaki plan şu an çok fazla boş zamanımız oldugu için ve insanlık hali ile ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için bu boş zamanı değerlendirmek.
-Pasif olarak dolar olarak Ay'da 20-25 max 50 dolar düşüncesindeyiz.
-Oyun konusunda becerilerimiz var RPG oyunlarında zaman harcayarak alım satım veya emek harcayıp satmak gibi durumlar olmuştu fakat şu an emeğimizi alamıyoruz. farklı şeylere yönelmek istiyoruz.
-Dil bilgimiz A1 (Başlangıc seviyesinde biliyoruz).
Bunlar tavsiyedir dostum forumun adminleri veya siz yanlış anlamayınız.Hocam suan en mantıklı olan oyun üzerinden ilerlemeniz tr ülkesinin para birimi yüksek olan yerlerde örneğin Hindistan, Rus rublesi gibi sitlerden hesap alıp kasıp tr olarak satmak. Zamanında ekmek çok yedim yada bir hile geliştirip satabilirsiniz ama yazalım bilmiyorsunuz. İkinci bir tavsiyem ise hile satan biri ile konuşup tr satışını gerçekleştirmeniz Pubg mobile sinki hilesini belki hatırlarsınız tr satışı bana aitti ama sermaye ve satışta kar oymanız sizin için iyi olacaktır. Bir sonraki tavsiyem ise bilindik oyunlarda hile satışı yapmanız örneğin pubg mobileda hileler bedava forumda cogu kişi bulabilir ama diğer hilesi zor bulanan oyunlarda hile satmak daha mantıklıdır. İyi forumlar dilerim.
Teşekkür ederiz biz'de öye düşünüyoruzHocam suan en mantıklı olan oyun üzerinden ilerlemeniz tr ülkesinin para birimi yüksek olan yerlerde örneğin Hindistan, Rus rublesi gibi sitlerden hesap alıp kasıp tr olarak satmak. Zamanında ekmek çok yedim yada bir hile geliştirip satabilirsiniz ama yazalım bilmiyorsunuz. İkinci bir tavsiyem ise hile satan biri ile konuşup tr satışını gerçekleştirmeniz Pubg mobile sinki hilesini belki hatırlarsınız tr satışı bana aitti ama sermaye ve satışta kar oymanız sizin için iyi olacaktır. Bir sonraki tavsiyem ise bilindik oyunlarda hile satışı yapmanız örneğin pubg mobileda hileler bedava forumda cogu kişi bulabilir ama diğer hilesi zor bulanan oyunlarda hile satmak daha mantıklıdır. İyi forumlar dilerim.
Post automatically merged:
Bunlar tavsiyedir dostum forumun adminleri veya siz yanlış anlamayınız.
LoL oynuyorsan özellikte TFT'yi iyi oynuyorsan bunlar üzerinden euro veya sterlin bazlı para kazanman mümkün dm'den yazarsan daha detaylı anlatabilirimAnlatmak istediğim şey kolay para değil uzun sürse bile verdiğimiz emeğin karşılığını almak.
-Şu an herhangi bir Sermaye'miz bulunmuyor.
-Yazılım bilmiyoruz malesef
-Aklımızdaki plan şu an çok fazla boş zamanımız oldugu için ve insanlık hali ile ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için bu boş zamanı değerlendirmek.
-Pasif olarak dolar olarak Ay'da 20-25 max 50 dolar düşüncesindeyiz.
-Oyun konusunda becerilerimiz var RPG oyunlarında zaman harcayarak alım satım veya emek harcayıp satmak gibi durumlar olmuştu fakat şu an emeğimizi alamıyoruz. farklı şeylere yönelmek istiyoruz.
-Dil bilgimiz A1 (Başlangıc seviyesinde biliyoruz).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?