Çözüldü 2. loader sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
2. loader actıktan sonra acılıyor 2 sanıye sonra kendi kendine kapanıyor boga ripperr ide kaldırıp denedim yine yuklenıyo 2. loader sonra kapanıyor
Hile Yüklendi
Bu Sayfayı Kapatabilirsiniz. diyor ama 2. loader kapanıyor yardım gerek benmi yapamıyorum

Son düzenleme:
Çözüm
Win+R tuşlarına basarak Çalıştırı aç; ardından %Temp% ve Temp dosyalarının tümü seçerek sil. Geri Dönüşüm kutusunu da boşalttıktan sonra All in one Runtimes dosyalarını yükle, bilgisayarı tekrar başlat sorun çözülecektir.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Win+R tuşlarına basarak Çalıştırı aç; ardından %Temp% ve Temp dosyalarının tümü seçerek sil. Geri Dönüşüm kutusunu da boşalttıktan sonra All in one Runtimes dosyalarını yükle, bilgisayarı tekrar başlat sorun çözülecektir.

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
All in one Runtimes
All in one Runtimes nerden ındırıce

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
temp i temizlemesine gerek yok diye biliyorum yanlışım yoksa hocam %temp% temizlerseniz eğer bir kez defalarca aynı hatayla karşılaşabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...