Seçkin Üye
bu indirime girecek olan zaten reis o yüzden yetmesi daha muhtemelbütçen yetiyorsa msı optix g27cq4 1ms 165 hz bunu al bence kardeşim ömürlük olur
2si de curved zaten reis 2si de 1ms birinin parlaklığı 250 nit diğeri 300nit fakat sitede 400 yazıyorMSI Optix G27CQ4 27” monitorde hz ve gecikme değerlerine bak kardeşim curved olup olmaması önemli değil
parlaklıktan ziyade hz ve ms değerleri önemli bence indirime girdimi hiç kaçırma al 165 hz pcde sağlamsa tamamdır keyfini çıkarırsınbu indirime girecek olan zaten reis o yüzden yetmesi daha muhtemel
Post automatically merged:
2si de curved zaten reis 2si de 1ms birinin parlaklığı 250 nit diğeri 300nit fakat sitede 400 yazıyor
ek olarak bunuda düşüne bilirsin bi bak istersenEvet arkadaşlar 2 monitör arasında kaldım 1 i indirime girecek 2600 civarına düşecek diğeri 3500 siz olsanız hangisin tercih ederdiniz
İndirime girecek olan bunun parlaklığı 250nit
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu da indirimsiz olan sepete ekleyince 3500 oluyor bunun parlaklığı 300nit fakat orjinal sitesinde 400 gösteriyor
bence msi optix tercih edebilirsin seni baya tatmin edeceğini düşünüyorum.Evet arkadaşlar 2 monitör arasında kaldım 1 i indirime girecek 2600 civarına düşecek diğeri 3500 siz olsanız hangisin tercih ederdiniz
İndirime girecek olan bunun parlaklığı 250nit
Bu da indirimsiz olan sepete ekleyince 3500 oluyor bunun parlaklığı 300nit fakat orjinal sitesinde 400 gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?