29 Haz 2020 #81 bnliyo96 B Onaylı Üye Katılım 3 Kas 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI Bence razer al eline tam oturuur
29 Haz 2020 #82 mrenes41 M Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2018 Mesajlar 52 Tepki puanı 7 7 HİZMET YILI SteelSeries Rival 650 Wireless Gaming Mouse kronik bi sorun var kızakları çıkabiiyor ama güzel bi mousu ben Razer Deathadder V2 Gaming Oyuncu Mouse bunu tercih ederim özellikler bakımından tepki ms bakımından bu daha iyi Post automatically merged: 29 Haz 2020 bnliyo96' Alıntı: Bence razer al eline tam oturuur Genişletmek için tıklayın ... eline tam oturur yada oturmaz bilinmez ancak yerine gidip denemek lazım çünkü mouse büyüktür eli küçüktür yada eli büyük mouse küçüktür Post automatically merged: 29 Haz 2020 kenganashura1' Alıntı: kardeşim her türlü razer dpi tepkimeleri gerçekten razenin efsane ben logitehc kullanuyorum g402 tavsiye ederim bakmanı. Genişletmek için tıklayın ... kesinlikle tepki süresi daha iyi razerın
SteelSeries Rival 650 Wireless Gaming Mouse kronik bi sorun var kızakları çıkabiiyor ama güzel bi mousu ben Razer Deathadder V2 Gaming Oyuncu Mouse bunu tercih ederim özellikler bakımından tepki ms bakımından bu daha iyi Post automatically merged: 29 Haz 2020 bnliyo96' Alıntı: Bence razer al eline tam oturuur Genişletmek için tıklayın ... eline tam oturur yada oturmaz bilinmez ancak yerine gidip denemek lazım çünkü mouse büyüktür eli küçüktür yada eli büyük mouse küçüktür Post automatically merged: 29 Haz 2020 kenganashura1' Alıntı: kardeşim her türlü razer dpi tepkimeleri gerçekten razenin efsane ben logitehc kullanuyorum g402 tavsiye ederim bakmanı. Genişletmek için tıklayın ... kesinlikle tepki süresi daha iyi razerın
30 Haz 2020 #83 Insuperable0 I Onaylı Üye Katılım 29 Haz 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 5 Yaş 23 5 HİZMET YILI Razer almalısın bence memnun kalırsn