2.SSD almayı dusunuyorum nasıl olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bir artısının olamayacağını düşünüyorum fazladan gb alırsın

Üye
3 HİZMET YILI
kanka 2 ssd yerine bir tane 500 gb ssd bide 1 tb hdd alsan işini rahatlıkla görür 2 sdd saçma kaçar

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Senin neye ihtiyacın olduğuna bağlı olarak değişir. Depolama alanı için alıyor isen ssd yerine hdd tercih et, yok eğer ben fazla oyun oynuyorum önbellekleme kullanan programlar kullanıyorum diyorsan ssd senin için uygun olacaktır.

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Senin neye ihtiyacın olduğuna bağlı olarak değişir. Depolama alanı için alıyor isen ssd yerine hdd tercih et, yok eğer ben fazla oyun oynuyorum önbellekleme kullanan programlar kullanıyorum diyorsan ssd senin için uygun olacaktır.
oyun oyunuyorum suan yer kalmadı ssd alırsam ör. işte okuma hızı vs. artarmı,
Post automatically merged:

kanka 2 ssd yerine bir tane 500 gb ssd bide 1 tb hdd alsan işini rahatlıkla görür 2 sdd saçma kaçar
knk benım zaten ssd var da 2.alsam bana faydası olurmu okuma yazma gıbı dıyorum anlarsın ya

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gereksiz kanka m2 ssd alablrsn o daha manatklı ssd yükseltirsen daha iyi olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eğer ssd 1 tb değilse alma bence 256gb ssd 1tb hdd ve 1tb ssd kullanıyorum çok da memnunum samsung 970 evo plus

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
knk benım zaten ssd var da 2.alsam bana faydası olurmu okuma yazma gıbı dıyorum anlarsın ya
Bence sen kafanda zaten 2. ssd yi almışsın, hdd alırsan kafanda soru işaretleri kalacak :) Bence fazla zorlamadan bir an önce 2. ssd ni al kafan rahat etsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga ssd de fazladan yer varsa ve ramin yetmiyorsa ram'den vermeyi dene ssd de baya etkili oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...