Gayet güzel olmuş fakat bence kasaya dahil olan psu yerine farklı bir psu kullanılabilir power boost markasının bozuk ürünlerine denk gelen arkadaşlarım oldu ve gerçekten daha kaliteli markalar var cooler master gibi.Ryzen 5 1600 AF 3.20Ghz 910tl
Gigabyte B450m S2H AM4 480tl
Asus RX5500XT 192bit 8GB 2080tl
Toshiba ocz rc500 500gb NvMe m2 ssd 630tl
Kingston HyperX Fury 2x8 2666mhz ddr4 580tl
Power Boost VK-P1900B 500w Led Fanlı Atx Oyuncu Kasası 490tl
ViewSonic VA2407H 23.6" 5ms Full HD LED Monitör 680tl
Sistem fiyatı 5200tl civarıdır. Monitör dahil 5900tl gibi düz hesap bir şey oluyor.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.
2Temmuz2020 güncel sistemdir.
Gayet güzel olmuş fakat bence kasaya dahil olan psu yerine farklı bir psu kullanılabilir power boost markasının bozuk ürünlerine denk gelen arkadaşlarım oldu ve gerçekten daha kaliteli markalar var cooler master gibi.
ekran kartı önerebilirim eğer bütçen yeterse muhtemelen biliyorsundur 1080 ti tüm oyunları rahatlıkla oynayabilirsin ama idarelik akıcı istiyorsan yani fazlasında gözün yoksaidare eden uygun bütçeli 1050 ti alabilirsin ama dediğim gibi bütçen yeterse 1080 ti en iyisi
İş yapmak ve hatta iyi bir grafik kartı ve RAM ile oynamak için uygundur
Ryzen 1600 yerine 3300x tercih edilebilir ssd dengelemesi yapılarak diye düşünüyorum
yalnız işlemci i serisi daha uyumlu daha iyi performanslı olabilir hocam daha iyi fps verir
Sistemlerim denenmiş sistemler değildir başkaları denediyse haberim yok sadece öneri yapan biriyim. Aklınıza uyumluluk sorusu takılıyorsa uyumluluğu varolan bilgilerimle onaylıdır herhangi bir şüpheniz olmasın. İyi Forumlar.Güzel bi sistemde bunu kullanıp performans denemesi yapan oldumu mesela pbg mobile veya steam oynarken denendimi
anladım iyi yapıyorsun insanlara faydalı olmak güzelBen kendim için toplamıyorum öneri sistemler hazırlıyorum tüm herkes için isteyen baksın diye tüm parçalar değişiklik gösterebilir isteğe bağlıdır. İyi Forumlar.
Teşekkürler ilgi arttıkça yeni önerilerle devam edeceğim. İyi Forumlar.anladım iyi yapıyorsun insanlara faydalı olmak güzel
Öneriniz için teşekkürler. İyi Forumlar.Parça almak için incehesap gaming gecelerine bakın bence daha uyguna toplama veya ekleme yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?