☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Zaten toplama olacak fuul asus set düşünüyoruzBu zamanda hazır almak çok masraflı montaj parası adı altında çok yüksek bir meblağ alıyorlar ve indirimli olarak parçaları tek tek toplayabilrsen süper olur. Her ay süper inidirimler oluyor
Ekran kartı stoğu olmadıgı için sonradan 6700xt almıştım idare etsin diye duruyor öylebende asus topladım tuf gaming en iyisini aldım şuan değeri 40k kasanın monitor dahil aldıgımda 15 k idi 15 mayıstan sonra artacak tüm fiyatlar ona göre karar verebilrsiniz
Fark etmez dostum pc oyun ve iş bilgisayarı olacakbilgisayarı ne için topluyorsan ve hangisi bütcene uyuyorsa onu seç
Asus çok güzel bir tercih, ekran kartı ana kart ve ram vatandan almanızı tavsiye ederim en ufak bir sorunda işlem yapmanız kolay olur işlemci psu kasa vb gibi bileşenleri uygun gördüğünüz adı olan yerden alabilirsiniz toplama kısmını internet kafe yada yakında bulunan ilgili başka bir yere yaptırmanız hatta forumdan bile anlayan birisi varsa yardımcı olur bence en olmadı video izleyerek kendiniz daha toplayabilirsiniz çok zor bir işlem değildir.Zaten toplama olacak fuul asus set düşünüyoruz
Dostum toplamayı ücretsiz yapıyorlar zaten yapmılmiyor ise biz kendimizde yapar,orijinal win10 nunu bile kurarım ben win 10 kurma omuş 4 bin liraAsus çok güzel bir tercih, ekran kartı ana kart ve ram vatandan almanızı tavsiye ederim en ufak bir sorunda işlem yapmanız kolay olur işlemci psu kasa vb gibi bileşenleri uygun gördüğünüz adı olan yerden alabilirsiniz toplama kısmını internet kafe yada yakında bulunan ilgili başka bir yere yaptırmanız hatta forumdan bile anlayan birisi varsa yardımcı olur bence en olmadı video izleyerek kendiniz daha toplayabilirsiniz çok zor bir işlem değildir.
30 bin lira üstune çıkmadan rtx sistemler var 3060 alalım ramlerden mhz düşürür gskill alir diyorum 25 binin altında rtx sistem toplamakta zor ya ssd den yada ram fiyatından kırmak gerekliBöyle parça bileşenlere sahip bir sisteme 30 k gibi bir para ödüyorsan ya paran çoktur ya da piyasadan anlamıyorsundur. Üstüne alınma bu arada kral fakat bu fiyatlara arkadaşın çok çok daha güzel alternatifler bulabilir. Acele etmemek lazım.
Vatan diyorsun yanihacı sinerji bilgisayarı begenmeyenler var vatan en azından garantili vatandan alın derım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?