Rtx2060 2070 aylık getirisi ne olur .aga hani 15 20k mining için yetersiz bence ama onun dışında rtx 2060 serisini kullanabilirsin
Kilidi aşmak şuan çok kolay.rtx 3060 alma mining kilidi var onlarda ondan piyasada var
bu konunda arkadaşa katılıyorum rtx 2060 serisini kullanabilirsinaga hani 15 20k mining için yetersiz bence ama onun dışında rtx 2060 serisini kullanabilirsin
yani doğru son driverde hata yaptılar açtılar kilidi 2 pc alırsın driverleri kurup kazarsın sabah akşam getiriside iyi olur rtx inRtx2060 2070 aylık getirisi ne olur .
Post automatically merged:
Kilidi aşmak şuan çok kolay.
Soranicem ve Irak ta geçmiş yaşantım var o konuda zorluk çekmem, fiyatlarda çok uygun ayrıca Türkiye gibi fırsatçılık yok orada1- ırakta deli gibi mining yapılan kartları sana kakalayabilirler eski kart almanı önermem
2- 20k ile amorte etmesi zor olur max 2 kartlı bir sistem yaparsın tavsiyem başlicaksan 4-5 tane al
3- Bence kartarı 0 al yada oyunculardan 2. el al benim çevremde satan var bende satıyorum bunları araştır burda satış yasak sanırım ama letgo gibi yerlere bak sağlam ucuz kartlar var alırken kasadaki halinin fotosunu iste mining yapıyorsa büyük ihtimal atamaz
4- yaz geliyor bazı kişiler sıcakla başa çıkamayıp mining rig sistemlerini satışa çıkarabilir ama bunuda önermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?