monster aldım ve ekranda ki ölü piksel yüzünden iade ettim kardeş yakanka monster abra serileri tavsiye ederim
eger imkanin varsa
|
oyun montaj cizim vs çok yönlü güçlükral hangı marka model ıstıyorsun ona göre önerıde bulunalım sana oyun için mi iş için mi kulanılacak tam olarak kral
boş kes kanka yorum yapmya çalışma bildiriyorum..oyle bi laptop bulursan banada bulsana be
line sağlık
- ASUS ROG Zephyrus G14: Bu laptop, güçlü performansı ve taşınabilir tasarımıyla dikkat çeker. AMD Ryzen 9 işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3060 ekran kartı, 32GB RAM ve hızlı SSD depolama gibi özelliklere sahiptir.
- MSI GE66 Raider: Bu laptop, yüksek performans sunan donanım bileşenleriyle öne çıkar. Intel Core i7 veya i9 işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3060 veya daha üstü ekran kartı, 32GB RAM ve geniş depolama seçenekleri sunar.
- Gigabyte AERO 15 OLED: Bu laptop, oyun performansı ve yaratıcı işler için ideal bir seçenektir. Intel Core i7 veya i9 işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3070 ekran kartı, 32GB RAM ve hızlı SSD depolama ile birlikte, yüksek renk doğruluğuna sahip bir OLED ekran sunar.
- Dell Alienware m15 R4: Bu laptop, Alienware markasının kalitesini ve performansını sunar. Intel Core i7 veya i9 işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3060 veya daha üstü ekran kartı, 32GB RAM ve geniş depolama seçenekleriyle güçlü bir oyun deneyimi sağlar.
- Razer Blade 15 Advanced: Bu laptop, şık tasarımı ve güçlü performansıyla dikkat çeker. Intel Core i7 veya i9 işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3070 veya daha üstü ekran kartı, 32GB RAM ve hızlı SSD depolama gibi özelliklere sahiptir.
rica ederim <3 basa sabitlersen herkes yardimim dokunsun giren gorsüne
line sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?