Dostum allah korusun ama kimsenin başına bişey gelsin istemem bence ne yap ne et evde tut risk grubu onlar sonuçtaBunların içinde dedem de dahil sıkılıyorlar adamlar evde yapacak bişey bulamıyorlar kimse yok sohbet de edemiyorlar mecburen dışarı çıkıyorlar
Aynen diyoruz da dinlemiyor maalesef 1 2 gün kalıyor diğer gün dayanamayıp çıkıyor geziyorDostum allah korusun ama kimsenin başına bişey gelsin istemem bence ne yap ne et evde tut risk grubu onlar sonuçta
Denizlide falan bankları sökmüşler son çare olarak kimse çıkmasın diyeBelirli bir yaşın üstüne (+50/60) laf anlatmak çok zor hele birde bu dönemde yok yani anlatamassın.
Sokağa çıkma yasağı tarzı bir şey gerek aslında ama oda çok katı olabilirAdamlar zaten ölecem deyip herkesi riske atıyorlar umrunda değil en iyisi zorla alacan bunları kitleyecen biyere çin de yaptıkları gibi
Ahahaha aynen ya bu gidişle sokağa çıkma yasağı olacakDenizlide falan bankları sökmüşler son çare olarak kimse çıkmasın diye
onlar derken yaşlıları kastediyorsan devlet yaşlılar dışarıya çıkmayın demedi virüs genellikle yaşlı insanları öldürüyor dedi herkese ise gerekmedikçe olarak dışarı çıkmayın ama bunlara sırf inadına hep beraber parklarda oturmaya başladılar onların psikolojisini anlasak ne olur anlamasak ne olur empati umrumda değil bu insanlar yüzünden benim ailem ölecekse bunun sebebinin birine sorulması lazım değilmiOnlarında psikolojisini anlamak lazım. Birden üstlerine gitmez durumu düzeltmiyecektir. Burda önemli olan vatandaşların olaya dayattığı yorumların dışında devletin bu konu hakkında önlem almasıdır. Umarım güzel ülkemiz bununda üstesinden başarıyla gelir
Kesinlikle katılıyorum sana ama bir de şu açıdan bakmak lazım olaya ; biz çıkmayın desek bile bu insanlar bir şekilde dışarı çıkıp enfekte olabiliyor. Demek ki bizim söylemlerimizin pek bir etkisi yok. Sabaha kadarda söylesek bir şey değişmiyecek. Bu konuda asıl kararı devlet mercilerinin çok sıkı bir şekilde alması ve uygulaması gerekmekte. Allah ölüm vermesin iyi düşünelim , önlemimizi alalım yeteronlar derken yaşlıları kastediyorsan devlet yaşlılar dışarıya çıkmayın demedi virüs genellikle yaşlı insanları öldürüyor dedi herkese ise gerekmedikçe olarak dışarı çıkmayın ama bunlara sırf inadına hep beraber parklarda oturmaya başladılar onların psikolojisini anlasak ne olur anlamasak ne olur empati umrumda değil bu insanlar yüzünden benim ailem ölecekse bunun sebebinin birine sorulması lazım değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?