Donanım arşive baktınmı ? en ufak detayına kadar topluyorlar pc yı ben ordan toplamaya başladım tek tek listeye alıyorum parçaları
Donanım arşivini öneririm monitör olarak ise aoc'un 144hz serisi fiyat performans ürünü
ütopyadanda kendin toplayabilrisn bro rahat oluyo ordakiler bi bak derim
Bana Söylemeyin Link Atında İnceleyim Dedimdonanım arşivi kanalında v serisinden bakabilirsin yada frekans tv bak bulursun.
Duruma Göredoların düşmesini bekle bence cok kar edersin
Bana Söylemeyin Link Atında İnceleyim Dedim
Duruma Göre
bu arada kesınlıkle itopya denen yerden alma bin binn pişman olursun 10k lık pc elımde kaldı şimdi davasıyla ugrasıyozArkadaşlar Şimdi Dolar Arttı Ama Masaüstü PC Almayı Düşünüyorum Bana Hem Monitör Birde Kasa Önerirseniz Çok Güzel Olur.
Not : Monitör Çok Pahalı Olmasına Gerek Yok Orta Fiyatlı Olursa Olur.
Not 2 : Kasalar Bazı Siteler Deneyip Yolluyor Veya Kurmadan Veya Driver Felan Kurmuyor Bu Yüzden Bu Ekstralara Bakarsak İyi Olur Olmasada Bakarız Bir Çaresine.
Neyse İyi Günler Arkadaşlar
Önerilerinizi Bekliyorum Teker Teker İncelicem Link Bırakırsanız Güzel Olur.
Arkadaşlar Şimdi Dolar Arttı Ama Masaüstü PC Almayı Düşünüyorum Bana Hem Monitör Birde Kasa Önerirseniz Çok Güzel Olur.
Not 2 : Kasalar Bazı Siteler Deneyip Yolluyor Veya Kurmadan Veya Driver Felan Kurmuyor Bu Yüzden Bu Ekstralara Bakarsak İyi Olur Olmasada Bakarız Bir Çaresine.
Dolar kolay kolay düşmez artık boşuna beklerdoların düşmesini bekle bence cok kar edersin
4000TL civarında 240hz 0.5ms monitörler var onlara bakArkadaşlar Şimdi Dolar Arttı Ama Masaüstü PC Almayı Düşünüyorum Bana Hem Monitör Birde Kasa Önerirseniz Çok Güzel Olur.
rampage curved 144 hz monitor var bende tavsiye ederim
Sadece Monitör Değil Diyorum Siz Gidip Sadece Monitör ÖneriyorsunuzMSI OPTIX MAG322CQRV Monitör 31.5 inches LCD
244 hz ve 0.5 ms gecikme hızı var 4000 tl civarında
Tavsiyen İçin Teşekkürlerbu arada kesınlıkle itopya denen yerden alma bin binn pişman olursun 10k lık pc elımde kaldı şimdi davasıyla ugrasıyoz
Bana Link At Diyorum PC İçin Sen Toplayabilirsin DiyorsunAsus monitör ve iyi bir pc toplayabilirsin
Link At Hocammsı mag wampiric 010m temperli cam ve sıvı soğutmalı
monitör olarakda lg 29wk500 ultrawide almalısın
Kardeşim Oyun Oynucam Yani Başka Ne Olabiliroyun mu oynucan bu önemli
İncelicem Hocam TeşekkürlerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu al
Bakıcaz Duruma Göreaynen dolar cok yuksek bu ara alma bekle biraz belki düser
Sadece Monitör Önerme Kasa NerdeDolar kolay kolay düşmez artık boşuna bekler
Post automatically merged:
4000TL civarında 240hz 0.5ms monitörler var onlara bak
Tamam HocamOrtalık sakinleşmesini bekle cebin yanmasın dostum
Öyle Yapıcam Galibakardeşim bence şu ara alacağın bilgisayardan vereceğin paranın performansını alamazsın biraz beklemeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?