Onaylı Üye
2000tl 144hz monitör alacağım öneriniz var mıdır?
Evet bütçenize göre en iyisi diyebilirim 1500 2000 TL Arasıiyimidir hocam
tamamdır teşekkürlerEvet bütçenize göre en iyisi diyebilirim 1500 2000 TL Arası
tamamdır teşekkür ederimMonsterın aryond monitörü tam 2 bin tl ona bakabilirsin dostum
kavisli sevmiyorum bide 2.elde sorun çıkartır diye korkuyorumArkadaşım 2. el monitör araştır bence. Yüksek inçli, tepkime süresi düşük, kavisli monitörler bulabilirsin.
Deneyip alıcaksın tabii ki. Araştır iyice. Benim 2000 Liram olsa ve monitör alıcak olsam 2.el kaliteli monitör bakarım, karar senin. Kavisli olmasıda şart değil fakat görüş açışını etkiliyor bilgin olsun.kavisli sevmiyorum bide 2.elde sorun çıkartır diye korkuyorum
kavisli değişik geliyor hocam ya bide 2. el hiç sevmedim hayatım boyuncaDeneyip alıcaksın tabii ki. Araştır iyice. Benim 2000 Liram olsa ve monitör alıcak olsam 2.el kaliteli monitör bakarım, karar senin. Kavisli olmasıda şart değil fakat görüş açışını etkiliyor bilgin olsun.
Doğrudur kanka. Ben sürekli sıfıra düşük donanım satın alacağıma ikinci el yüksek şeyleri tercih ettim. Kavisliye alışırsın bu arada, kullandıktan sonra hoşuna gidicek. Bir internet kafeye gidip deneyebilirsin. 1-2 el oyun oyna ve keyfi çok farklı.kavisli değişik geliyor hocam ya bide 2. el hiç sevmedim hayatım boyunca