Anyways
Süper Üye
Thor baltası gibi yıldırımlar gezebilir etrafında üstünde büyük J Harfi olabilir baltasının sapında subciriber yazabilir örn@OYUNcuuu!!! @Roux @hilecime @FeZz @EskiYadiğaR @Hagktup2 @OGneonPRO @ALiS027 @Taru @AtakaNs2 @T Ü R K
Gençler aklınızda özgün fikirler varsa tasarıma dökeceğim. Yardımcı olmak isteyen olursa mesaj atsın
gri beyaz tasarımdan mı bahsediyorsun dostumTebrikler, gayet sade şekilde güzel fikir üreterek yarışmayı kazandın.(Büyük ihtimalle yayında açıkladı.)
Kötüymüş daha iisini yabarım
Beğendiğini söyledi sadece dostum. Bildiğim kadarıyla belirli bir şey yokJahrein yeni logosunu 1 kaç gün önceki yayınında gösterdi zaten @Crystal yine de eline emeğine sağlık sen kalbimizdesin
İyi Forumlar...
Sen elinden geleni yaptın beBeğendiğini söyledi sadece dostum. Bildiğim kadarıyla belirli bir şey yok
Dostum ben daha tasarım bile yapmadımSen elinden geleni yaptın beönemli olan oydu valla şimdi benim şahsi görüşüm ben senin logoyu görünce hoşuma gitti ama işin ucunda adam 2.000 TL para vericem diyo o yüzden baya bi seçici olmak zorunda. Hayırlısı olsun <3
İyi Forumlar...
Biz arkandayız sorun yok Jaho beğenmezse kendisi kaybederDostum ben daha tasarım bile yapmadımO gördüğün şey 5 dakkada çıktı. Jahrein süre sınırının olmadığını belirtmiş. Aklıma özgün fikir geldiği zaman üzerinde çalışıp sunumumu yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?