- Yasaklandı
-
dostum buralarda yenisin belliki beni tanıyan tanır anime sayfasından neredeyse aktif olarak ben paylaşım yapıyorumÖnüne gelen forumu bırakıp gidiyor sonrada heyo ben geldim diyo aq bu ne biçim iştir ? Bu arada animeleri sevmem kapak olarak kullanıyorum. Seven arkadaşım var ona bu listeyi atam bari.
(Not:Bu arada animeleri sevmem kapak olarak kullanıyorum.) Animelere benden kapak olsun
Yeni değilimdostum buralarda yenisin belliki beni tanıyan tanır anime sayfasından neredeyse aktif olarak ben paylaşım yapıyorum
anime kategorisinin eski editörüyümYeni değilimuzun zamandır varım s. seni tanımıyorum
AynenBen de animeye başlamak istiyorum fakat epilepsi olmaktan korkuyorum
epilepsi hastası isen gerilim ve korku animeleri izlemeni tavsiye etmem bir anlık heyecn ile hastalıgını tetikleyebilir ama anime izleyerek epilepsi hastası olanı görmedim 10/1 inde olan birşeyBen de animeye başlamak istiyorum fakat epilepsi olmaktan korkuyorum
Umarım ciddi değilsindirBen de animeye başlamak istiyorum fakat epilepsi olmaktan korkuyorum
Epilepsi hastası değilim de olmaktan korkarım. O kadar renk sıçraması falan. İşin şakası aslında bahsettiğimepilepsi hastası isen gerilim ve korku animeleri izlemeni tavsiye etmem bir anlık heyecn ile hastalıgını tetikleyebilir ama anime izleyerek epilepsi hastası olanı görmedim 10/1 inde olan birşey
Anime serileri için yapılmış bonus / ekstra bölümlerdir. Ovalar animenin gidişatını etkilemediğinden dolayı izlemek gerekli değildir , yani sizin zevkinize bağlı.Bu Ova ne demek oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?