Efsane Üye
2019’un ilk 6 ayında gelecek telefonlar
-LG G8 ThinQ
-Sony Xperia XZ4
-Nokia 9
-OnePlus7
-Blackberry Key3
2019’un ikinci 6 ayında gelecek telefonlar
-Samsung Galaxy Note 10
-Xiaomi Pocophone F2
-Moto Z4
-Apple iPhone 2019 Serisi
-Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL
-OnePlus 7T
-LG V50 ThinQ
-Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro
-Razer Phone 3
-Xiaomi Mi Mix 4
Samsung s10 gibi çıkış yapmış cihazları listeye almadım
Bazı telefon tahminler:
Lg G8:Henüz bu telefon hakkında pek bir şey bilmiyor olsak da, önümüzdeki yılda geleceği kesin olan cihazlardan bir tanesi. G8 ile ilgili en iyi tahmin, iki ön kamera ve bu kameraların ekranın içine gömülü olarak geleceği
Nokia9: arka tarafında bulunan birçok kamera ile tamamen fotoğraf ve video odaklı bir telefon halinde gelecek. Cihaz hakkında bilinen bir detay ise 7nm üretim sürecine sahip bir yonga seti ile gelecek olması
Pocophone F2 :Ucuz fiyatı ve buna karşın iyi performası ve kamerası ile pek çok kesim tarafından beğenildi. 2019 yılında ise bu telefonun daha gelişmiş bir versiyonunun yine ucuza satılacağı bekleniyor
-LG G8 ThinQ
-Sony Xperia XZ4
-Nokia 9
-OnePlus7
-Blackberry Key3
2019’un ikinci 6 ayında gelecek telefonlar
-Samsung Galaxy Note 10
-Xiaomi Pocophone F2
-Moto Z4
-Apple iPhone 2019 Serisi
-Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL
-OnePlus 7T
-LG V50 ThinQ
-Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro
-Razer Phone 3
-Xiaomi Mi Mix 4
Samsung s10 gibi çıkış yapmış cihazları listeye almadım
Bazı telefon tahminler:
Lg G8:Henüz bu telefon hakkında pek bir şey bilmiyor olsak da, önümüzdeki yılda geleceği kesin olan cihazlardan bir tanesi. G8 ile ilgili en iyi tahmin, iki ön kamera ve bu kameraların ekranın içine gömülü olarak geleceği
Nokia9: arka tarafında bulunan birçok kamera ile tamamen fotoğraf ve video odaklı bir telefon halinde gelecek. Cihaz hakkında bilinen bir detay ise 7nm üretim sürecine sahip bir yonga seti ile gelecek olması
Pocophone F2 :Ucuz fiyatı ve buna karşın iyi performası ve kamerası ile pek çok kesim tarafından beğenildi. 2019 yılında ise bu telefonun daha gelişmiş bir versiyonunun yine ucuza satılacağı bekleniyor