2022 senesinde Wolftü oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
En son girdiğimde hesabımı sildiklerini fark ettim.. Uzun süre girmeyince siliniyormuş, ben o oyunu 2015 civarı bırakmıştım sanırım, tam hatırlayamıyorum ama 2012 civarı çok oynadığımı hatırlıyorum. O zamanlar fazla bi kasa falan yok, takla falan markette satılıyor, nakit değil yani. (özel kurt yeteneği değil) şimdi baktığımızda çok garip şeyler var, benim için ateş ve barut zamanı oyun zaten bitmişti.

Bir de OG dövmeleri falan vardı, onlar bizim için şehir efsanesiydi la, şimdi gelmişler Nakitle satıyorlar

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
memory wolf bırakınca bende bıraktım hala aktif varmı envanter fln ?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
knk oynama pay to win oldu oyun bide hile dolu .

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kasa açmadan oynanıcak bir durum yok oynamak istiyorsan ya kasa yada env hilesi kullan

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzelim oyunu malesef mafettiler. Para yatıranlardan başka kimse kalmadı oyunda. Sinir olmak için girilebilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
2-3 Yıl önce bıraktığım gibi halen daha paranın oynadığı oyun sizlerin değil tek farkı sunucularda artık oyuncu yok.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
P2W olayına Joy game o kadar çok abandı ki oyunun ne zevki kaldı ne de oyuncusu. Yani eskiden de parayla güçleniyordun ama bu kadar fark olmuyordu arada...

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bitti 2015 yıllarında güzeldi heleki pedro gomes in ilk çıktığı zamanlar ama şuan çöp

Üye
3 HİZMET YILI
Wolftü eskiden çok çok daha iyiydi şimdi pek hayrı kalmamış eskiden bi hırs vardı oyunda GTA San Andreas'a dönmüş oyun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eski günleri yad etmek için girilebilir aslında ama sadece girilebilir bir el atar tamam yeterli diye çıkarsın diye düşünüyorum

I don’t care what people think or say about me
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Eskiler eskiden güzeldi ben şu ana girip sadece hile açıyorum og set diziyorum zevkini öyle çıkartıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Senin bu dediğini ben arada bir knight online indirerek yapıyorum sonra oyuna giremiyorum siliyorum , bu oyunların devri bitti eskiler eskiden güzeldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...