boş koltuk daha çok iş görüyordudun 274 dolardi an itibariyle 259,10 ABD Doları aliyoruz.ustelik daha 1 ayligimizi bile almadan deger kaybi yasiyor.. ki ilk asgari ucretler ocakta calisilip subatta yatiyor bu da 2 ay sonra alinacagi anlamina geliyor. o zamana kadar muhtemelen bu 200 dolara kadar dusecektir. arti olarak tüm mal ve hizmetlere gelecek en %50 oranındaki zamlara hazırlıklı olun.
1 haftaya kadar 50 dolar erir gibi duruyor1 günde de yaklaşık olarak 25$ eridi
Benim tahminime göre bu seneyi 17$ ile kapatırız. Müdahaleler yapılıyor ancak hazıra dağ dayanmaz, bir süre sonra durdurulamaz hale gelecek. 2022 senesini 20-22$ ile kapatırız gibime geliyor.1 haftaya kadar 50 dolar erir gibi duruyor
bence 17 de duracak gibi değil yılbaşına kadar 20 dolar olurBenim tahminime göre bu seneyi 17$ ile kapatırız. Müdahaleler yapılıyor ancak hazıra dağ dayanmaz, bir süre sonra durdurulamaz hale gelecek. 2022 senesini 20-22$ ile kapatırız gibime geliyor.
Yılbaşına kadar 20'yi görmeyecektir ama sonrası için maalesef görebilir.bence 17 de duracak gibi değil yılbaşına kadar 20 dolar olur
artık bunun önüne hiçbir şey geçmez çünkü hazine de para kalmadıYılbaşına kadar 20'yi görmeyecektir ama sonrası için maalesef görebilir.
Dediğim gibi bir şekilde müdahele ediliyor ancak önüne geçilebileceğini sanmıyorum.artık bunun önüne hiçbir şey geçmez çünkü hazine de para kalmadı
gelecek olan hükümette bunu düzeltemezDediğim gibi bir şekilde müdahele ediliyor ancak önüne geçilebileceğini sanmıyorum.
O kadar ülke arasında faizi düşüren tek ülke Türkiye. Ne olacak bilemiyoruz, sonumuz hayır olsun.faiz indirimi durdurulması lazım
İç savaşın sonuçlarının ne olacağından haberin vardır umarım. Şu an bu mesajı attığın evinde rahat rahat oturabileceğini düşünmüyorsundur umarımYılbaşından bile erken olur üsttekilerin istifa etmesi lazım yada iç savaş çıksın olan olsun.
Sonuçlardan bir haber dediğin ülke Atatürk’ün ilkelerine uymuyor Kemalist arkadaşım liderlerinin önderliğinde olmayan bir ülke zaten bitmiştir. Biz göze aldık korkaklar evinde ölebilirİç savaşın sonuçlarının ne olacağından haberin vardır umarım. Şu an bu mesajı attığın evinde rahat rahat oturabileceğini düşünmüyorsundur umarım26 yaşındayım fakat şunu görüyorum ki 15-20 arası yaş kitlesinin çoğu sadece eleştirmek için eleştiriyor sonuçlarından bi haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?