2023 iphone 11 hala alınır mı arkadaşlar merak ediyorum bu hafta içinde almaya gitcem de bütçem buna yetior sizce hala iş görür mü
biraz daha üstüne koya biliyorsan üst modelini tavsiye ederim2023 iphone 11 hala alınır mı arkadaşlar merak ediyorum bu hafta içinde almaya gitcem de bütçem buna yetior sizce hala iş görür mü
Kardeşim öğrenciysen seçimleri bekle seçimlerden sonra vergi indirimi uygulanacak öğrencilere.2023 iphone 11 hala alınır mı arkadaşlar merak ediyorum bu hafta içinde almaya gitcem de bütçem buna yetior sizce hala iş görür mü
2 yıldır bende işimi görüyor alabilirsin bencehocam işini görüyor mu bende alcam da ama kutusuyla
abart hocam iphone xs max kullanıyorum şarjım %30 40 civarlarda oluyor bazen daha azben 0 aldım 3 ay oluyor. Öncelikle şunu söyleyeyim telefondan oyun falan oynamam günlük ortalama 1.5 2 saatimi instagramda gereksiz videolar izleyerek falan geçiririm. %100 şarj ile güne başlıyorum akşam 8 gibi evde oluyorum şarjım ortalama %75 civarında oluyor. Haa bu arada iş yerinden eve gelene kadar bluetooth kulaklık ile 1 saat boyunca şarkı falan dinliyorum.
Neden abartayım? Apple sponsor mu sanki bana neyse onu diyorum yaniabart hocam iphone xs max kullanıyorum şarjım %30 40 civarlarda oluyor bazen daha az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?