2023'de elektronik parçaların fiyatı ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, yeni yıla gireceğiz neredeyse. Gelecek olan asgari ücret artışıyla yeni yılda sizce elektronik parçalar ve benzeri almak istediğimiz hobi eşyalarıdır veya hayalini kurduğunuz para biriktirdiğiniz almak için can attığınız şeylere ne kadar zam gelecek sizce? Tahmini olan var mı? Bir ekran kartı almak istiyordum, merak ettim.

Ekli dosyayı görüntüle 82138
2 Katına Çıkıyor Hocam fiyatlar işte Her gün Fiyat Artıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok olur valla hocam
Merhaba arkadaşlar, yeni yıla gireceğiz neredeyse. Gelecek olan asgari ücret artışıyla yeni yılda sizce elektronik parçalar ve benzeri almak istediğimiz hobi eşyalarıdır veya hayalini kurduğunuz para biriktirdiğiniz almak için can attığınız şeylere ne kadar zam gelecek sizce? Tahmini olan var mı? Bir ekran kartı almak istiyordum, merak ettim.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Bence düşer seçimden dolayı bir hamle yiyecek dolar felan ama genellikle yükseliyo

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
2023 den yazıyorum. Ekran kartları ve sistemler çok düştü. ETH mining bitmesi ile birlikte baya düşmüştü. Şuan da güzel fiyatlardan sistem ve ekran kartı bulmak basit.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu aylarda fiyatlarda düşüş olabilir gibi ama konu hakkında daha bilgili birisi varsa fikrinin almak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...