TOGG bu fiyata anca zenginler alır hocamtogg ritim yakalar hatasını filan düzeltirse neden olmasın birde fiyat var tabi de
TOGG'un fazla satacagını düşünmüyorum ben ya çok hata var diyolar arabada düzelitirlerse güzel arabaOlacak olarak tahminim Renault olmayacak olarak emin olduğum TOGG
Valla TOGG alacağıma TESLA alırım daha iyi hiç yoktan yazılımı dünyanın en iyisi...Youtube SekizSilindir'in TOGG videosunda elektrik tüketiminin çok fazla olduğu ve yazılımsal çok fazla arızası olduğunu söylemişti. Fiyat olarak tesla ya yakın olduğu için bence TOGG bu gidişle, satışta ilk 5 e çıkacağını düşünemiyorum
bende katılıyorum her ne kadar yerli markamız da olsa TOGG, ödediğimiz mebla çok yüksek olduğundan kendi cebimizin ve faydamızı düşünmeliyiz diye düşünüyorum ama TOGG, un sedan kasasını da merakla bekliyorum umarım fiyat ve kalite olarak daha da iyi bir çıkış yapar ve Global bir marka olur. Ve tabi inşallah bu globalleşme sadece belirli bir gruba değil tüm halkın gayrisafi yuriçi hasıla sına fayda sağlarValla TOGG alacağıma TESLA alırım daha iyi hiç yoktan yazılımı dünyanın en iyisi...
neden hocam sizce?bence fiat
öncelikli nedeni fiyatından dolayıdırneden hocam sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?