2024 Yılında hangi otomobil markası Türkiye de en yüksek satış miktarına ulaşır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar geçmişten bugüne Fiat - Toyota - Renault Türkiye otomotiv pazarnda büyük rakipler oldu. Elektrikli araçların çoğalmasını da dikkate alarak sizce 2024 yılında hangi marka daha çok satılır ? tahminlerinizi bekliyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Olacak olarak tahminim Renault olmayacak olarak emin olduğum TOGG

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
togg ritim yakalar hatasını filan düzeltirse neden olmasın birde fiyat var tabi de

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Youtube SekizSilindir'in TOGG videosunda elektrik tüketiminin çok fazla olduğu ve yazılımsal çok fazla arızası olduğunu söylemişti. Fiyat olarak tesla ya yakın olduğu için bence TOGG bu gidişle, satışta ilk 5 e çıkacağını düşünemiyorum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Valla TOGG alacağıma TESLA alırım daha iyi hiç yoktan yazılımı dünyanın en iyisi...

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valla TOGG alacağıma TESLA alırım daha iyi hiç yoktan yazılımı dünyanın en iyisi...
bende katılıyorum her ne kadar yerli markamız da olsa TOGG, ödediğimiz mebla çok yüksek olduğundan kendi cebimizin ve faydamızı düşünmeliyiz diye düşünüyorum ama TOGG, un sedan kasasını da merakla bekliyorum umarım fiyat ve kalite olarak daha da iyi bir çıkış yapar ve Global bir marka olur. Ve tabi inşallah bu globalleşme sadece belirli bir gruba değil tüm halkın gayrisafi yuriçi hasıla sına fayda sağlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
togg yeterli üretim sağlayabilirse ve kullanıcı dışı araç hatalarını önlerse top yapar ama yine de renault parça fiyatlarından ve yakıttan kaynaklı yüksek satışta olur bence

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
vallaha bende tesla almayı düşünüyorum hayırlısıyla

Üye
2 HİZMET YILI
Kesinlikle fiat esnaf olduğu sürece fiat en çok satılan olacak

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
fiat ezer geçer yeni modelleri çok daha ucuz olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...